nyklippt

YEEEES ja gjorde deeeet!

jag tog steget och vågade klippa av mig massa hååååår=)
från jätte långt till page.. känns konstigt men ja trivs i det än så länge iaf men jag vill inte göra om det.
nu blir det till att få ut längden igen=) me naj gjorde det o det va en sån skön känsla! hade ju rätt långt hår. inte riktigt ända ner till armbågarna men nästan o nu ä'r det uppe över axlarna=) fan va gött..
kan bli lite tant varning på mig men med lite rufs så blev det riktigt gött=)

färgar det nu med. va rätt pinit att komma till frissan o va ofärjad..


men iaf. coolt med kort men ja är van vid långt o nu har ja ett mål igen med mitt hår. har ju bara gått o tönt toppat ett par gånger=)

Radikalt!

måndag * igen

de känns rätt gött att ha kommit tillbaka till sitt skrivande igen. friskt på någe vis.
nåja.. iaf så har Malin Denise Dahlqvist Thunberg ÄNTLIGEN orkat ta tag i sitt liv. Jag har nämligen börjat röra på mig efter en lång tids svullande. Jag vill ge det en chans. Började redan igår men idag var det stenhårt som gällde.
Efter lördagkvällens svullande framför tvn så slog mig en tanke att "Malin, ta tag i dig själv! Ligg inte här o flöta!" så den gigantiska godispåsen delades upp i två. Jaa.. jag åt upp mer än hälften iaf men ja lämna snikersen åt sitt öde i ett skåp tillsammans med ett par romerska bågar o annat smarrigt. Där ligger dom ännu. Jag övervann ett av anfallen idag.
Låt mig berätta:

Jag kom hem efter en dags arbete. Pga dålig planering så hade lunchen bestått av 4 köttbullar, en tomat o nudlar. Låter lika äckligt som det var men ja har förgyllt dagen med en massa äpplen. Tack gode gud att det var goda annars så hade ja dött. Men till det jag vill komma. Jag kom som sagt hem efter en dags arbete. Dö trött och VRÅL hungrig! äta,äta,äta.. Laga mat? Jobbigt! Men ja har jul lovat att göra ungspannkaka med bostongurka i! Aaa.. Satan. Men hallå ja är hungrig NU!  När jag låg där i soffan kom genialet på att "hmmm.. godiset!" Det låg mkt riktigt där ja lämnade det på lördagkvällen. Jag stod en stund o snegla på det o tänkte att en liiiiiten bit gör inget men kom snabbt på mig att tar ja en så är allt förstört redan första dagen.  Jag tog mig till sans o satte mig framför 7th heaven igen. GOOOOODIS! Ack nej. Malin tog ännu ett gott äpple o en rågis. Ni må tro att ja är stolt:P

Kan även framföra att igår gick jag o micke runt ån i en timme även idag fast då slog jag till på stavarna=) Det va jobbigt bill ja lova.  Imorrn får jag biljetterna till simhallen som jag är GRANNE MED MEN ÄNNU INTE BESÖKT SEN VI FLYTTA HIT (lat).. Jaja.. En chans till sen får jag väl börja skrammla till nått dyrare alternativ ;)


På lördag ska jag bryta liiiite av reglerna. Ceder o jag ska ut . (slut)


(´´,  ) 

sååå längesen

jag vet faktist inte varför ja har slutat att skriva här. Kan bero på tidsbrist. Nu för tiden har jag nästan aldrig tid att sitta här o uggla. Är det inte städning så är det tvätt el matlagning. Ibland är det så trist så att man bara vill flytta hem för hur underbart är det inte att kunna få maten serverad varm till bordet? Utan att tänka på opps! mjölken är slut el fan alla kläder ligger i smutsen?

Hade föresten tvättid idag men jag och min kära sambo Mikael hade familjeråd och beslöt att jag tvättar för ofta nu. Så ja tog det mysigare alternativet att ta en fika emd Ceder i solen. Vi planerade att vi ska ta oss en helg tillsammans hon och jag i sommar. Bara vi. Det finns ingen som henne. Hon betyder mest. Ceder är den ja kan skälla på, den jag kan gråta med, skratta med eller bara sitta tyst med. Givetvis finns Mikey med men ja behöver henne. -Han vet:)
Som idag berätta jag om min sjuka dröm. Micke väckte mig för att jag låg och grät. Jag drömde nämligen att jag skulle gifta mig (inte därför ja grät) ceder skulle med gifta sig och hon va sååååå vacker i sin klänning så skulle ja ta på mig min men Micke hade hämtat fel så det va därför ja grät. Lite komiskt för det är en sån typisk grej Micke skulle kunna göra;)
-Så om vi gifter oss älskling hämtar jag min klänning själv ;)

För övrigt så har jag pratat ovanligt mycket med Madde Sjösteth (klurig stavning på det namnet) Kan bero på att hon är tillsammans med mickes kompis (har verit det länge) men de har haft sin bil på vår p-plats, suck lång historia. Men det jag vill komma till är att FAN va kul vi hade när vi va yngre. Känns kul att se dig oftare! Vi satt ihop under ett par ur i högstadiet. :)
näe nu är det ESC på ettan... THE ARK KOM IGEN!


C- min tös
M- min hälft