Min personliga lilla bubbla

Alla människor har en bubbla. Gå aldrig in i nånns bubbla utan att veta att det är ok. Vissa kräver en större o andra mindre. Ja är i princip en bubblolös person. Men idag upptäckte ja att min bubbla fanns.
Ja har inga som helst problem med nakna kvinnor men efter att ja varit på ett vattenpass i simhallen har ja ingen lust att dela dusch med nån. För guds skull när ni ska plocka upp nått använd knäna!!! ni förstår grejen?
I vilket fall som helst va inte det min största miss idag utan när ja stod o förnade mitt hår kommer en naken kvinna fram o ska föna jämter mig. Inga problem alls men när hon vänder sig på ett sätt så att hennes blöta rumpa trycks mot mott lår o lämnar en fläck på mina kalasbyxor, dör en bit av mig. Ja fick en så konstig känsla! Min bubbla finns o den kan fan i mig växa det gjorde den klart för mig. Det här är inga som helst homofobi fasoner utan att en vilt främmande människa kommer o tränger in sig jämter o trycker sin rumpa mot mig ger konstiga känslor. Jag hade absolut reagerat på samma sätt på en man.  
Nu i efterhand så är det rätt komiskt o ja skrattar åt mig själv men just då tog ja bara mina grejer o gick därifrån  med en blöt rumpfläck på mina kalasisar.

men vill man a va fin får man lida pin.

I have done it!

Sjukt sjukt sjukt!
Min dag kunde har nog inte börjat sämre än denna dag. Det va inte meningen att ja skulle gå upp idag tror ja.
Här får ni min story. inte alls dramatiserad. =)

Igår så jobbade ja kväll o micke hade bjudit hit sin bror med familj så vi hade lite mys här hemma. Så skulle Micke köra mig till jobbet imorse eftersom det blev sent men så hittade han inte bilnycklarna! panik!!!! Ja skulle börja i Linhem kl 7 o kl va halv 7. så ja slet mitt hår, skrek åt Micke o sprang som en jude ner till stationen i hopp om att det skulle gå ett tåg!!! svettig som ett as o förbannad som en geting inser ja att nästa tåg går halv 8!!!!!!?. va fan ska ja ta mig till va det ända ja tänkte på. då ser ja en taxi o springer fram till den, sliter upp dörren o flåsar "VAD TAR DU UT TILL LINGHEM?! Gubben hinner inte ens svara innan ja kastar mig in o vrålar "DET ÄR SKIT SAMMA FÖR JA MÅSTE ÄNDÅ ÅKA MED DIG!" Lite chokad av mitt karla vrål börjar han sagt att tuffa ut mot landet o eftersom det gick så segt ville ja bara vråla åt honom igen "GASEN I BOTTEN GUBBSTRUTT!"

Så summan av kardemumman, ja blev endast 3-5 minuter sen. Men kl Kvart i nio ringde nästa problem. Min jobbarkompis hade fått nån slagt pyspunka på bilen o fick inte upp ventilen som hade frusit igen. Det slutade med att hon i stort ett körde på fälgen till jobbet.Vad resan kostade? ja jag kan ju säga att ja hellre hade använt som pengarna som en reserv för en alldeles för rolig utekväll eller gett måånga fattiga barn mat i en vecka.


Bra jobbat Mallan.

Allt eller inget

jagä r oftast för allt eller inget o det var verkligen mitt val igår på nyårsafton. Förra året inleddeja det nya året med att spy i Tias diskhov. jaa ja vet det va skit läbbigt. o ja va kanonkula kan ja lova. detta nyår va ja raka motsattsen. ja va spinkens o jobbade=) inget mellanting här inte.
för övrigt har julen varit bra men förjävla seg. ja har nog sagt minst 100 ggr till micke att vi drar nästa år. orkar inte med skiten. Plus att ja just har fått upp mina ögon för karibien... Barbados, Tobago.. ooooh kikade på en karibisk kryssning nyss o inget är omöjligt! ge mig lite tid att spara ihop så kanske det skulle fungera =)) lyckades ja på fyra månader med bårde resa o fickpengar till cran canaria så kna väl det här va nått att bita i!
ja behöver sol iaf det är en sak som är säker.


Vill åckså bara säga grattis till LAREN som fyller 22 idag. hon är en kääääääärring=)