boxning för tjejer

sitter o tittar på tv4 sport. det är tjejboxning. Why? varför utsätta sig för det som kvinna? det är en manlig sport o det finns inget som helst kvinnligt i den sporten.  Tjejer ska inte se ut som muskulösa män med snea näsor som inte är gjorda av naturen. Vi ska behålla våran kvinnlighet! Givetvis är det ju bra att man kan försvara sig vid situationer som kräver det. men snälla tjejer va tjejer!


image137

Hitta dock ingne bra bild på en kvinna  =)


äntligen lite RIKTIG vår

Vilken underbar dag det har varit idag! det är helt sjukt att det är så här fint väder sista dagen i februari..
Min dag började iaf kl halv 9 imorse när Micke picke for till arbetet. Ja tog mig en hälsomsam frulle med krossade linfrön. Sen vid halv tio ringde jag o väckte fröken kröken på andra sidan ån. Vi skulle egentligen simma idag men av kvinnliga skäl fick det vara. Så jag begav ig till stan istället för att uträtta mina äreneden (låter som ja är viktig) Så ja fixade ett nytt abonemang till vår kära hemtelefon. Vi fick sjukaste nummret. Låter som att vi är ett taxibolag el nåt liknade. Efter det skulle ja springa till systemet en snabbis åt min kära men råkade stöta på två ypperligt härliga damer, Annemo o Tina. Det fick bli en spontan lunch med lite update.
 
 Därefter var det iaf dags att springa hem o lämna kassarna o sen pinna vidare till mamma så vi kunde åka med dom ut till maxi för att handla. Ska bli såååååååå skönt när vi tar ut våran bil igen o är det sånt här väder är det ju toppen! Men iaf så handla vi allt o for hem så nu har vi bara myst hemma med tända ljust o bara för oss själva. 

Så skönt att bara få dega hemma med dig gubben.
I morrn jobbar ja mellan 8-20, öken! sön 8-18, lika öken det. 

Igår kväll föresten så prata ja med Alex i tele. Den tjejen kan snacka o det va sjukt längesen som ja verkligen hade en sån där telefonpratar stund. Det blir mest så att ja sitter o pratar med mamma ibland då o då=) 


Nehä då ska ja väl ta o slå mig ner i soffan igen å invänta fortsättningen på Let´s Dance. Det bästa på fredagar!



/malin
 

Make Up Store kväll

Den va sjukt lyckad. Men ja ska böja från början.
Ja mötte upp underbara Sofia kl 17.30 vid filbyter. Det va riktigt sunkigt väder  men hon är alltid lika snygg oavsett ifall det är sunk eller topp... men iaf så tog vi oss till ett nytt hak för min del, cafe M. Det är lite mer för folk med sköna gungiga stilar om man kan säga så? jaja.. det va ett toppen cafe iaf. Supersköna soffor! vi betällde in lite middag. Bakpotatis för hennes del o en fetaost paj för min del. Sen lyxa vi i vasinn chokladboll (märk ordvalet ; ))

vid sju va det ju dags för det underbara så vi trippa dit o det va sjukt mkt folk! Dom hade fått det såååå fint.. Plus att de hade blivit årets Make Up Store butik av ALLA. Sofia blev som ett barn i en leksaks affär.. hehe.. men det är lätt att bara börja plocka på utan att tänka sig för. Men för min del blev det ärtt passivt. Lyxa i att glo på folk iaf men en sak ja inte kunde motstå va lös ögonfransar! Annemo har presenterat oss för varann.. hitta ett par sjukt snygga iaf o det va ju 20% ja slog til o nu har ja ångest. MEN ja ska inte ens titta åt en affär resten av månaden, jag lovar o svär.  När vi va klara fick vi varinn liten bag med lite smått o gott. spagrej till ansiktet o en twinkle shadow vilet ja redan har sjuttielva av men en mer el mindre skada inte mig=)


Imorrn är det jobb som nalkas men innan blir det lite fart o fläng. Tänkte hinna träna så ja går upp när micke drar o sen ska ja till mammi o hälsa på sen åker ja direkt till jobbet därifrån.
Helgen kommer att bli lugn. endast wörkipörki.


/M

ännu en dag med regn o jäkelskap

Så är livet just nu känns det som.. Ja är ju för fanken ledig idag o lönen har rullat in på kontot men jag ska besegra mitt shoppingbegär! ja kommer vara så stolt över mig själv imorgon o dagen där på o där på o där på! Men det är hemskt vill ja lova. Det känns kasst rent ut sagt. Ja vet att ja skulle kunna städa, tvätta, diska el göra va som helst men det är inget som roar mig. om det räknas med att spendera pengar så har ja betalat räkningar, not så fun men en kvinna måste göra sin plikt : P

Gaaaaaaaaah.. ja kommer aldrig klara det här!! Fick just ett mail från vero moda om "vårens nyheter" gud ja är är svag  ;) ja ska bara radera det utan att titta el så får micke göra de...


För att prata om nått annat så fick ja ett annat mail förut från bokningsavdelingen. Vi som var förra gången på Ladies night har fått förtur på biljetterna. Ceder o ja har överlagt o vi kom fram till att vi måste följa våran nya tradition.. mohahah.... så alltså kommer vi va där i år igen. men dock inte lika berusade har vi kommit fram till..
Peter Stormare kommer att medverka, hett! snacka om en riktig man..


Till kvällens utbud... Det är ju Make Up Store kväll så ja o Sofia ska infinna oss. men vi ska avnjuta varandras sällis innan har vi tänkt oss. Ceder valde tyvärr jobbet framför oss men det gör inget! Har sänt iväg ett sms till förken Härnström men vi får se ifall hon är sugen... Det är bokat frö 3 iaf=)

Sitter o väntar på att min kära mor ska behaga att komma hem så att ja nån gång kan åka dit. Tyvärr verkar det som att hon är borttappad. hon är ju bara 156? lång så det är lätt att tappa henne.. mohahahahhaah nu va ja rolig



/M

usch

Den här NON Shopping månaden kommer att bli riktigt jobbig känner ja på mig. Vill bara springa till stan imorrn o slösa bort varenda krona på bara mig själv :) Dock blir det inte så eftersom lönespecen inte va sådär jätte rolig att se... men iaf. det ENDA ja ska spendera pengar på är mat till hemmet, räkningar *suck* lägga undan lite? o emh... en privat sak... borde gå o klippa mig men det är ju ett tvång ja har som säger att ja måste det var 3e månad  ; ) sjukt ja vet men ja har fått för mig att mitt hår mår dåligt om ja inte gör det.. det är faktist det ja vårdar bäst!

På tal om det där mat till hemmet så bör ja åka till maxi imorrn! men eftersom det är Make Up Store kväll imorrn o ja har lovat den blivande bruden så ska vi dit=) Inget emot hennes sällis hon är underbar o det va för övrig min idé eftersom det är tema Bröllop. Tyckte det passa henne nu=) Ringde Make idag för att fixa till alla tider inför den stora dagen... Sofia sminkar sig kl 10-11 o för att vi inte ska se henne så kommer vi kl 11.15. Dom är så trevliga för ja sa att hon inte vill ha själva sminklektionen utan bara bli sminkad. Hon kommer ju inte lyssna iaf ; ) Så det skulle dom fixa. Så fårga ja om provsminkning. Det va toppen sa hon. Så imorrn kväll bokar vi antagligen en provsminkning till fröken. Alla namn på skuggor o andra produkter kommer att skrivas up till henne så att inget kan bli fel till den stora dagen...  

ja vet att ja INTE ska lägga mig i men ja kan inte låta bli eftersom mitt kontrollbehov tar över ibland eller ganska ofta faktist. MEN om inte jag hade tagit tag i det här så hade hon stått utan sminkning. Ja o ceder med för den delen..

Sjukt egentligen. Ja o ceder är bara gäster min vi ska piffa ordentligt.. hahah...
Vi längtar så sjukligt mkt till den dagen... Ja tror vi längtar mer än själva brudparet om man kan säga så?

Föresten så ska ja o Sofia ta en fika imorrn innan Make kvällen... Mysigt...


På tal om annat så har ja jobbat idag =) så ni vet menar ja

/M


skynda

ooohhh.. har varit o simmat nu.. skönt faktist.. men så blir ja lite stressad... ska nämligen ut till Linghem o jobba i början ¨å mars... känns skönt att komm in i det men ja är skräckslagen att nått ska hända... uuuuh.. ja som klantar... men det ska nog gå bra iaf... det är ju ja o anna karin som tampar ihop..


Nähä nu kallar apnäset på mig o en kväll med arbete.. tjoho i love my life!



//M

svulla

Denna dag va en REDIG svullar dag... hehe skulle mog ha tagit den igår men då va vi så hälsosamma så vi laga middag men idag fick det bli McD ; ) PLUS att ja inte "orka" ta mig till simhallen för att träna.. det är ju så långt! (bara över gatan)
istället öfr att bara få ånger o skuld pga att ja inte simma så tog ja mig i kragen o städa här hemma. efter ALLA såpor ja har börjat se.. katastrof! men iaf så satte ja upp nya gardiner, dammsög, damma o plocka lite :)
Men imorgon finns det inga ursäkter...

Måste för övrigt meddela att Mars månad blir NON Shopping! Jepp det kommer bli hårt men ja ksa jobba så mkt så ja kommer inte hinna... så ja ska bara spendera min tid antingen hemma, simhallen eller på jobbet.
det enda roliga som blir denna månad är den 7:e hos alex men inget vin el utgång för min del.  Ja ska nämligen jobba tidigt dagen efter o sen den 15:e ska vi ut till Sandra J för lite partaj OM det går att byta bort en tur.. Håller mina tummar för det.

Så alltså INGEN SHOPPING...!!! tänker inte ens att utsätta mig för stan... möjligen mataffären men INTE klädaffärerna!

Förbered er på att ja kommer va deprimerad, nere, förfärlig o hemsk


Aha.. roligare än så här blir det inte...

/Mallan


oj oj

va rätt segt att behöva göra sig festfin igår men det gick bra bara man börjat... ja o ceder slutadet som vanligt på Blue Heaven med våra kavaljerer för kvällen, tias o johan. tack för allt grabbar!

men aj måste nog berätta att ja har nog inte skrattat så mkt på länge... ceder blev liiite över förföriskad!
hahah... kvinnan tröck sig  mot en killes rygg för att sedan dra upp sina strumbyxor ! Kraken hon utsatte för detta stod o kolla sig lite panikslaget över axeln när hon stod o pilla sig mellan bena.. det såg fatksit ut så men vi som känner henne vet hur det va;) jepp så dök det upp en blondin med ajjabajja fingret i hösta hugg som börja förklara för fröken C att han inte va singel! ja o johan ville sjunka genom golvet o tias flydde till toaletten! kaos!kad!
Sen va det dans, Ceder va på raggar humör vi andra som har det på det torra körde vårat race! mötte C där mellan alla dansandes människor o kvinnan säger med en ganska obehaglig rytande röst " vart är HAN?" ok det va rätt scary o desperat! :P 
som natthak är ju kebabbaren en MÅSTE! vi hamna vid ett ytterst litet bord precis vid kön o då upptäcker Tias att det står en kvinna o RÅ stirrar på johan när han äter. Tias säger med väldigt hög röst att "du johan hon ser lite sugen ut på din kebab!" kvinnan slutade dock INTE att stirra med sin mentalsjuka blick!  
Sen ser ja min skarf flyga omkring där inne o ja ropar ut " DEEEN ÄR MIIIN" o svaret blir av en helknäpp kille "jaså din. den lukar väldigt gott!`mitt svar tillbaka "ja garderob" vilken knäppskalle.. ja va tvungen att lukta på den minst hundra gånger o tias va tyvärr också tvungen o lukta o vi kom fram till att det  luktade garderob!
Det sita men roligaste va när ja o tias stod utanför o vänta på ceder.. tias hade snott åt sig ceders paljettväska o står o rotar efter ciaggisar men det finns ingen tändare så han ropar ut är det nån som har en tändare. folk vänder sig givetvis om o kollar o där står han med ena handen i paljettväskan o försöker stamma fram "asså den är inte min" ELLLER HUUUUUUUUUUR TIAS ;  )


 mkt kul kväll iaf=) o tack för en trevligt sällis


puss

giftemål


igår så disskutera vi brudarna sinsemellan giftemål vid tidig ålder. Sofia, på bilden nedan ska gifta sig i sommar. hon är 21 o hennes kille med. Dom gör rätt...! Folk har tappat hakan när hon berättat det men för oss finns det inget annat. Sofia gifter sig o det är med basta! Bättre o gifta sig när man är ung o snygg o dom kommer vara det vackraste världen har sett!


Tack vännen för att du svara på våra fåniga frågor=)


Puss


tack brudar...

för en OTROLIGT mysig kväll igår! ost,vin o massa skvaller. min melodi

Plus att ja kom hem till världens underbaraste människa, Mikael Gunnar. mitt allt

jo ja känner mig snygg!

image135


fast o andra sidan så ser inte sofia så pjåkig ut heller = )
mys...

otroligt

jobbade ju nätt igår natt o ha har fått så sjukt ont i ryggen! ja måste ha lyft helt fel alltså! usch inge bra att försöka konka på en vuxen karl själv.. hmm.. ett löfte som ja har haft för mig själv är att ja måste bli bättre på att använda hjälpmedel till alla lyftmoment. men vem gör det är tiden är knapp o det går snabbare att lyfta själv?
tyvärr är det ju bara ja o min rygg som får ta stryk : (

För övrigt ville snyggingen annemo luncha med mig idag men attans att ja börjar kl 13. men vi ska ju ses ikväll för lite ost o vin mys hos hennee + alla brudar då förstås..


den 7e mars blir det helkvällsmys! alla tjejer (hoppas på Lojs med) ska va hemma hos alex o käka gott o mysa bara vi.


hepp dags att dra tillstan o lämpa över osten till fröken Härnström : )


/m

mysko kväll

igår va nog den konstigaste kvällen på länge... Först under hela förmiddagen ringde alla olika jobben men det krockade med andra dagar så ja fick snällt säga nej. Det enda stöllet som inte ringde va Aspnäsv. Så iaf på kvällen satt ja hemma i mitt lugn så ringde telefonen o det va Apnäset. Anna öppnade samtalet lite snyggt med "hej nattuggla, va gör du?" ja belv så ställd för kl va halv tio o anna jobbade kväöllen men skulel ha slutat nio. så kom det ju fram att natten som skulle jobba hade glömt att hon skulle det o hon bor uppe i Närke så det skulle ta henne två timmar att ta sig till jobbet så ja va snäll o hoppa in : )
så imorse va ja lite sliten. hade varit uppe dryga dygnet o så hade ja betämt träff med mamma kl kvart över nio för att hjälpa henne med farfar men ja ringde strax efter åtta o sa att ja va död.
Lugnet vara inte länge. Halv nio ringde Uvelundsv, "kan du jobba?" så mitt i mitt sovande var ja tvungen att förklara att ja är uppbokad hela mars o hur många timmar, lätt el hur när man ligger o sover o vet knappt vart man är! halv tolv ringde det igen! det va bara att gå upp för i det där huset gick det inte att sova!

Ja är lite sliten o trött...snart är det Greys o det är det ENDA ja ska sysselsätta mig med!




Puss

P.s I Love You

Va o såg den filmen igår med Ceder... Jag grät mig igenom större delen av filmen. sååå vacker, så underbar, så otroligt bra. En typisk tjejfilm...
Tänk om jag skulle ha varit i hennes skor! då skulle ja vilja lägga mig ner o dö o inte alls försöka leva vidare... usch.. finns nog inget värre än att misata den man älskar mest av allt på hela klotet.
Gå o se den. Den är värd det...

image134

humm..

soffan vann över mig!

skitans

måndag

usch känns rätt seeeegt! borde kanske städa lite, fixa lite o bry mig lite mer men ja orkar inte.. är nere i sån slags svacka känner ja. ja blev just på sekunden lite matt o ja tycker att foffan ser vääääääääääldigt skön ut just nu. Men så lågt ska ja väl ändå inte sjnka... el ska ja? näe ja stod emot den frestelsen.

för övrigt var ja uppe med tuppen imorse. hoppade upp när älsk for till jobbet. Iofs la ja mig i soffan o glodde på nyhetsmorgon men ja va dock vaken! tog en uppfriskande dusch, lite frulle o sen cykla ja hem till mamma för en 11 promenad i solen=) handla på vägen hem så ikväll blir det ugnspannkaka m, bacon o sånt=)

hepp kanska ska orka att dra fram damsugaren... såg att dammråttorna hade växt till sig över natten i sovrummet, attans.,.. ja ska anställa en svart städerska. el ja hon ska få betalt i svart. så gör ju alla andra så why not me?

har för övrigt inte hört el sett så mkt av cederborg på senaste tiden.. prata med henne igår iofs men det va mest ytligt snack. jaja.. vi har väl haft en vi-sitter-ihop-period o nu är det väll behöver-andas-för-mig-själv-period. vi ska väl ut på lördag om ja har fattat det hela rätt. dagarna innan lön, jepp då väljer vi att gå ut. är inte taggad men om ett par dagar kanske.





hoppas på det bästa iaf...

puss M

update from valentine

Oooh va myyyyyys... ja o älsk var o åt på jingis (min stavning suger)  fast det va lite dålig servic o så men vi överlevde=) efter en urgooooooood middag o efterrätt så begav vi oss till 55:an för att möta upp Lellky o mallan som hade varit på afrodite.. vi drack o snacka skit=) mycket mysigt. sen kom ett par till vänner så satt vi där fram till tolv hugget sen va det dags att pinna hem till kojsen... men innan vi gick hem så sprang vi ner till ån, till önskeväggen för att skriva våra önskningar. <3<3<3<3<3 ja måste gå ner o ta kort på vad vi skrev för ja kommer faktist inte ihåg.. det va ooooohyggligt kallt så vi sprang hem o dök ner i sängen=)

Fredagen började tidigt för mallan så vid 9 var ja nere på ams för ett möte. Dom hjälper mig inte DOM SJÄLPER MIIIIG! jag klarar mig utan dom faktist... ja fick sitta med en kille som lät och såg ut som prästen i filmen miffo... den lilla jobbiga människan ville ha in mig på en jobbsökar kurs!!! där gick min gräns. Jag skrek praktiskt taget rätt ut ett stooooooooooort NEEEEEEEEEEEEEEJ!!!! OK att ja kan komma in på deras möten men det är ju inte så att ja verkligen vill vara där. ja jobbar mycket hellre än att gå där, ärligt! men tack verkligen för att ja slapp!
sen bar det av till gymet för att dö av tristess o sen hem o sen med syster Lina till stan sen hem o ha tjejmys med ett par brudar ifrpn forna OP3SA.. me like... det va sååååå mys, verkligen... men iaf så käka vi tacopaj o till efterrätt blev det nått så gott som varm fruktsallad med vit choklad. Sofia stod för den.. utsökt! vi skulle äta ost o kex men hann inte det så vi boka in en snabbis kväll nu på tors då det blir ost o vin=)))) vi satt iaf o prata om allt o inget men som vanligt kretsa det mycket om Sofias bröllop. ja är helt i till mig... dom kommer vara så vackra=)
16:e augusti MISSA INTE DET DATUMET BABES!

så till dagens bravader
.. vi for till Ankarsrum idag på förmiddagen för att hälsa på mickes mormor med hans familj.. Lisa (mormors namn) hon är så sjukligt söööt! när vi kom så hade hon pappiljotter på sig för att göra sig fin.. så sött... sen fick hon hålla lilla Melvin. Det var hjärteskärande! oooh.. det va nästan så att ja ville fälla en liten glädjetår... personalen va undebar o resten av


tack för tipset!

det var en rar själ som heter Jennie som förbarma sig över mig o min plan på en yoga matta.
Var för övrigt o kika på en idag o ja såg faktist den där ifrån nike=) i love it. men efter om ja inte vet ifall ja gillar yoga så vill ja inte lägga ut allt för mkt pengar på en sån tyvärr=( så ja väntar ett par dagar till o låter mig själv suga på karamellen.
hittade också nya träningskläder som är ursköna o ett stort plus var att det va på REA. sickan tur ja hade=) extremt mjuka o så sitter man ihop för en gångs skull, så nu är det bara mattan som saknas=) o ett par frächa fötter;)

Skull ju gå o simma el träna förut men ja belv så sjukligt trött efter middagen som bestod av soppa o knäcke så ja la mig o tog en tuppis på maten. sen när ja vaknade så tänkte ja att ja har ju faktist varit o tränat två gånger nu denna vecka så ja tar en gång imorrn med... efter som vi ska svulla på kvällen, mums!


är det nån som är en yogafantatast? hur är det? är det värt det?


/Malllan

haha

en riktgit kändis här:P har närmare 37 läsare=)
give me a hint om vem du är=)

pussar

ooh ännu en dag ledig

känns rätt konstigt att va ledig så här mkt... men ja vänjer mig=)
idag ringde de från linhem igen=)  i love it! dom ville att ja skulle börja jobba där igen=) tyvärr kunde ja inte ta det passet som dom fråga om men ja sa att dom får jätte gärna ringa igen=) 

idag är det stor-städ-dag-hos-micke-o-mallan=).. näe men det behövdes en GROVRENGÖRING vill ja lova.. 
så strax är ja klar o då ska ja bara sminka till mig o bege mig in till city för att införskaffa lite mat o lite grejor till imorrn=) föfr imorrn är det ALLA HJÄRTANS DAG=) o vi ska ut o äta... me like.. 


om ja ska ta o segla vidare på nätet ett tag o sen fortsätta med det ja höll på med=)


Träning ikväll.. ska gå o kolla va en yogamatta kostar. ska ta mig i kragen o testa på det=) 


MORS!
/Mallan 

konstiga drömmar

I morse vaknade jag upp med ett ryck! hade haft sjukaste drömmen om ingen mindre än vår kära vän Henke Nygren! ja drömde att JAG malin thunberg var KÄR i HENKE!?!?!? hur nu det kan komma sig..? kunde ja åtminstonde inte valt nån snyggare *host* förlåt Henkiii men typ Andreas Wilson el nån men näe då det var Henki man..
Jaja.. han fick iaf duga i mina drömmar=)) men i verkligheten har ja min kära MIKAEL GUNNAR som för övrigt har planerat vår alla hjärtans dag... Fast han vet inte vad jag har tänkt mig=) Ska fixa det som går att fixa imorrn. Vi får hoppas på bra väder=))


Över till dagens bravade. Sov på tok för länge idag men det rätade ut sig rätt snabbt. =) min kära syster Lina kom på besök så vi laga lite middag o fika o myste lite.. =) härligt. Sen kom Ceder med buller o bång o tog en kopp kaffe. Ceder skulle iväg på ett pass så ja kila över till simhallen för att plaska runt lite i vattnet efter att syster gått=)
va väääääääligt skönt. Efter det gick ja upp till kära moster med bihang o drack te o titta på Bygglov=)

Nu har jag dammat o donat lite här. Skulle ju ha städat idag men det blidde det icke. Får eller MÅSTE bli imorrn...




See ya

Puss Malin

skadad

är allvrligt skadad:P hehe näe men ja har plåster på vänster pekfinger så ja är halft om halft handikappad=)

Dagen:
-Jobbat
-Simmat
-Tvättar, nu alltså..

på tal om tvätt..
För ett par veckor sedan kastade ja en urtvättad, ful o sunkig tröja i tvättstugans papperskorg där ALLA andra kastar skit. Så gången efter hängde den där tröjan upphängd på en galge när ja kom ner. Ja kasta den igen för ja vill verkligen inte ha den! så nu när ja kom ner, vad fan va det som låg där? joooo nån jävel envisas med att ta upp min äckliga tröja efter varje gång ja kastar den! så nu tog ja den o slet sönder den så att ingen jävel kan ta upp den igen! ja vill verkligen inte se den! ok att folk lägge kvar sånt som man glömt i en maskin el nått men att stå o rota i en soppsäck är riktigt äckligt. LÅT MIN TRÖJA VARA!

oooh va jobbigt.. så tänkte ja i mitt stilla sinne, undra hur det funkar i den andra lägenheten ; )
Lite sugen är ja allt o det tänker ja inte neka men om vädret är som detä r idag vill ja INTE flytta när altanen blir klar!




/M


dagens man..el pojk

Lilla Mumsmums...

image132

image133

hett ; )

By the way...

Nu har ÄNTLIGEN mitt kära draperi i hallen fått komma upp, jippi=) bättre sent än aldrig.. Satte inte upp mitt tyg som mormor sytt för ja fick låna ett av moster tills ja tvättat det andra=)
ska köpa lite batterier till kameran imorrn så kan ja ta lite bilder på mitt hur=)

vi har föresten fått erbjudande om en lägenhet i Vasastan! gaaah.. vasavägen=) det är ju det ja vill! men nu när ja får altan?! simhallen då? ceder då? hm.. jobbigt val. har iaf sagt till micke att ja vill se lägenheten för om ja faller pladask så flyttar vi=) det finns en öppen spis...
hon som bor där nu har tydligen vårdat lägenheten väl=)


hmm... ska be äslk ringa i veckan för att bestämma när vi kan kolla


Puss

skönast

Har just tittat klart på "I en anna del av Köping". Så roliga dom är. heheh spec kaffe mannen Tobbe
Får verkligen inte missa nästa avsnitt då säger tobbe åt hantverkaren "ska du inte raka dig? Du ser förjävlig 
ut" ;)
image130



Söndag

Okej, söndag igen. Det går så otroligt sanbbt. Igår blev det en lugn och stillsam hemmakväll framför tvn med medlodifestvalen. hmm va tycks? Jag är inte så värst impad men va ska man göra...=)


Blir en lugn och skön vecka men vad ska ja göra med all tid?


nåja ja finner mig nog något=)


 hej 

usch

sitter hemma o ugglar... jepp o det tänker ja fortsätta med.


döda mig snabbt!

Ja får STORA dåndimpen på mig själv snart.. vi ska byta bradband fick vi för oss så ja sa upp allt o så nu har vi ångrat oss o vill behålla vårat MEN ist vill vi ha ett trådlöst med samma hastighet o ja orkar verkligen inte prata i telefon med en dum människa som inte fattar nått! Varför finns det inte en Bredbandsbolaget affär? asså egentligen är det bara skit men sedan vi köpte ny dator har det gått så mkt smidigare... ORAKA!
imorrn ska vi iaf in till stan o byta teleabonnemang. Ok deras bredband duger men vanliga telefen, döda mig!
ska bli så sköööönt att kuna svara i telefonen utan att vara rädd för att de kopplas bort..mm.. detä r just va det gör o så brusar det något enormt.. kul liksom när ja hade en telefon intevju med en chef, not..!

jaja.. de är ju inte deras fel att de suger på telefoner=)


Anna o ja prata hunkar på jobbet idag o här är min hetast lista utan inbördes ordning:

-Martin Stenmart

hahahh så bra! kom bara på honom... men han het så det räcker...

image129

rart

jo tack laven för den fina komentaren om mitt grishem=) ska lägga upp lite mera bilder så att du kan få se hela mitt hem=)

ööh.. annars då? jo Ceder ringde förut o tjata om utgång nästa helg men ja jobbar o vi skulle inte gå ut mer! hehe mitt abstinens steg från noll till hundra på en halv sekund! så är det med det...
har jobbat idag o det gick ju bra, el hur anna? det är konstigt varje gång vi jobbar så äter vi tills vi mår illa o sen sitter vi o klagar över hur illa vi mår o varför vi gör sådär mot oss själva=) jepp.. o träningen gå super så att ni vet:P haha... näe men ja kör iaf inte varje dag. fösöker att inte tjata ut det för då lägger ja bara av...


imorrn äre lördag o då ska pälsk ut o ja ska va hemma för mig själv o mysa. tänkte ta mig till simhallen för att simma ett par längder men ICKE på dag utan kvällen isf...


helt ointtressant skrivning ja vet men ja gör allt för att fördriva min tid!



hej med er

p.s synd att Dilba åkte ur Let´s Dans.. ja hade hellre sett att My Ridell åkt.. .d.s


/M

unk! trött som ett as

Fy vale o hans moster! ja avskyr verkligen att jobba dag. el inte själva dagen men att gå upp så sunkigt tidigt. imorse  kl 05.15 hoppades jag starkt på att halka i duschen o bryta armar o ben för att sen kunna ringa o sjukskriva mig resten av året! men sen kom ja på att det skulle göra så fasligt ont o vara såååå lång tråkigt så ja sket i det utan klädde ist på mig o hoppades på en bra dag. det funkade faktsit... va på jobbet 6.20. hela 20 min innan ja börja;)

hehe eftersom ja bara jobbar med "tanter" mellan 34 till 64 år så händer det mkt på en dag. Men ett stooooooooooort TACK vill ja ge till tant Petra 35 o IngMarie 44 (snart 45) för en sjukt kul dag.. ni blir som unga på nytt kära vännor! Eller så har ni helt enkelt ett ungt sinne i en rynkig kropp=))


Jaja... över till mig. ja fyller om inte så länge.. hehe 4 april men det är bäst att börja förbereda alla i sin omgivning men först fyller C-bög, 2 mars. undra ve hon önskar sig.. hmm... förra året fick hon en spritkaraff av Lasse Åberg, trist men hon samlar tydligen på sånt..
man kanske ska rita en teckning=))


näe nu orkar ja verkligen inet skriva mera, är sjukligt trött! har nämligen simmar omkring som en valross idag i simhallen, tack gud för att du ger mig nått att titta på!



P.s imorrn jobbar 13-21, segt men tack o lov att det är med Anna=)


Mors!

Facebook, en allmän beskådning

ja har just läst en artikel om att facebook kan skada dig och din karriär pga att arbetsgivarna numera går in där för att "kolla upp en" om man söker jobb.. Enligt mig är det väl både rätt och fel men det här kunde man ha gjort redan när Lunarstorm var som populärast och bloggandet var en nyhet. För även där lägger man upp bilder och texter till allmän beskådning. Ja visst är det lättare att hitta en person på Facebook genom ens namn men ska det verkligen vara så att arbetgivaren går på vad som står på nätet och vad som finns där? Det är ändå lite privat även fast det är för allmän beskådning. Jag skule aldrig vilja bli dömd efter det jag skrivit ut om mig själv eller hur ja ser ut på fyllebilder på nätet. Vad jag gör på min fritid ska inte räknas in på vad ja presterar på arbetet. Har jag fel?
Det vettiga jag ser med det här är att som arbetsgivare ser man vad det är för en person som man har att göra med. Man vill givetvis anställa rätt person som inte har råkat ut för trubbel osv så min åsikt är nog ganska delad.

Vad anser du?

http://www.e24.se/mankvinna/stil/etikett/artikel_236073.e24

pengar rinnger iväg

usch... det räcker med att man tittat på slantarna så är man 500 pix fattigare... asså ja har väl shoppat lite hysteriskt denna månad men ja kan faktsit skylla på att både H&M o Ellos kom samtidigt o så va det faktist lite sommar kläder=) plus så har pälsko fått  lite grejor o vi ahr fixat vårat hörn här hemma som vi inte vetat va vi ska göra med=)
take a look:


sommar linnen från H&M


Sötaste klänningen från Ellos, me like


Ny vårjacka, urskön o väldigt vanlig, H&M by the way


En stickad historia från Gina, skön o behaglig



Och sen för alla levande o döda
TADAAAAA!

image128

Vårat sunkiga sovrum, jepp ja samlar på klädhögar på min sida.. ja ÄÄÄÄÄÄÄÄLSAKRT!

det där va rätt otäck bild måste ja medge...



Love
//M

håller med föregående talare

läs www.lavenm.blogg.se min vän by the way.
vi har sett på en dokumentär om thiländska tjejer som vill ha en en utlänsk man o för att få det säljer dom sig på olika barer runt om i landet... hehe detä r som laven säger att dom slåss med skor om värdsliga saker.. men i grund o botten är det sååå synd om dessa tjejer. sjukt att nån ska behöva leva ett sånt liv!



Men nu harj a icke tid mera.. ska sussa o drömma....


Tänka att vi ska gifta oss! asså inte ja o micke men gänget=))


Puss



helgen

måste fatta mig kort för ja ska till jobbet...

emh.. lödags förmiddagen va AS hektig.. ja ville få upp daraperriet i hallen tills alla kom men så blidde icke men det gick iaf.. vi va ute i linghem för att lämna skidor, va på ikea för att köpa brallor till micke, va på stan o klippte micke va o handla o lite sånt... 

sen va det bara hem för att börja fixa o dona. mamma o lina va här för att käka lunch, köttgryta o ris mumma... sen så städa ja av det sista för att hoppa in i duschen o börja göra mig vacker.. sen satt ja o vänta alldeles själv i min ensamhet på folket som inte behagade dyka upp förrens 7 halv åtta... myspys med alla här.. Sandra kom också.. hon ör så rolig.. hehe

blev blue som vanligt, gillar det stället asså. synd om det stänger:( men iaf det blev ingen danskväll vilet inte gör mig nått. ja o sandra satt o höll span på "alla" kakor som gick omkring... sen satt vi o irritera oss på att wannades i den här stan... sen så slog sandra upp en toalettdörr på en gravis tjej... heheh det va givetvis inte med mening men smällen va sjuk...


bilder kommer senare, hinner inte nu för ja ska iväg till jobbet o så ska ja hinna handla lite mjölk innan...


pussiluss o kramelikram...



tack för kvällen alla va sååååå mys=)

Love //Malin