sanna nilsen

Yeah! Ceder o ja stötte på den tjejen på Stives idag=) o ja vi gjorde bort oss, rejält..
 Hon är VÄÄÄÄÄÄLDIGT låång o bastant men inte tjock eller nått sånt.. plus att hon va sötare i verkligeheten.. =)


annars har det varit lungt i helgen bara myspys med Älsko..måste skärpa mig med den här bloggen. ingen idé att ha den annars..
jaja.. see ya all


bra? dåligt?

2 veckor med det nya jobbet o det känns rätt ok.. inget som ja vill göra resten av livet har ja kommit på nu. fördelarna är att det är fritt, sköna tider o så får ja nästan styra över mina tider själv. men så nackdelarna väger tungt dom med. ja blir rätt mycket själv  (inte kul för ja gillar mina arbetskamrater på asp), det blir långtrist med samma människa varje dag (på aspet har ja 5 att ta hand om) så mjaa det är både på gott o ont tycker ja.

för övrigt är ja sjukt tokig i Sofies "thepalma blogg" ja g som har min tumme mitt i handen är inte sådär händig som hon o det är inga dåliga grejer hon pysslar ihop;) en eloge till dig=)

imorrn blir det jobbb på kvällen. vet inte ifall ja ska följa med C på 20-års ferre el om ja går o bowlar med micke o dom. svårt val...


vill ha en vovve i present när ja fyller 20.. inte långt kvar, 19 dagar lite drygt.
 

micke o ja va på etos idag som ska lägga ner. syster jobbar ju där så vi införskaffa oss lite nya parfymer. både jag o min herre.=) mohaha.. ska nog ringa C för att göra henne lite avis:P


hehe.. se ya

Den sena timmen

sitter på jobbet o filurar. Börjar bli lite småtrött men det är bara att bita ihop ett par timmar till.

emh.. jaa lite seg blogg den sista tiden men ja har jobbat r ätt mkt så ja har inte hunnet med så värst mkt mer.

kan börja med att säga att ja har börjat mitt vik nu o det går bra.. hehe har en jävla träningsvärk efter workout passen som ja o rebecka går igenom tis, ons o tors varje vecka 1 o ½ timme åt gången. hehe näedå men vi går i vidingsjö då o det är inte så kul att dra en människa som är gående i handen i 5km så ja ja har lite ont i mina muskler ;)

imorrn kväll ska ja o C ut till Vikingstad för att hälsa på old klassfriends. kan bli kul men ja vet inte vilka som kommer... men iaf ja kommer va där..

hehe en annan rätt kul grej  är att ja o micke ska va fiskvakter i en vecka nu så imorrn kommer nygren o jocke med sina guldfiska tills oss för som ska till själlen.. hehe ja kommer ha ihjl krakarna ;)
nähä, jaha... här blir inga barn gjorda så hare gött!