Bloggen är typ död

ja är seg o det kommer ja fortsätta att vara. skriver när ja orkar o har lust men just nu jobbar ja otroligt mkt så ja hinner inte med allt.

men så ni vet ja lever iaf..

puss malin

svettig

Usch så otäckt väder det har varit idag... Apkvalmigt! man kunde knappt andas för luften va nästan varmare än kroppen=) ja kan ju berätta att det också va sjukt jobbigt, svettigt, varmt o svettigt igen o jobba. Kändes trist när solen äntligen kom tillbaka.  har tänkt att gå o lägga mig i solariet hela veckan men så blir ja så fruktansvärt lat när ja kommer hem ifrån en dags arbete, =(

imorrn jobbar ja 9-15 sen blir det paaartey! det var verkligen jätte längesen som vi festa med gänget. ska bli kul o träffa dom eftersom man bara har hunnit springa på dom en snabbis då o då efter Rhodos resan....

Mallan Otto har för övrigt lagt upp massa fina bilder som dom tog på Samos (grekland) längtar så mkt tillbaka till Rhodos när ja ser dom... hehe men ja tänker att det är inte långt tills ja o micke har tänkt o åka om det nu blir som ja vill. sen är det bara att börja lägga undan igen för i maj smäller det igen! då drar ja o min vapendragare igen är det tänkt men istället får det nog bli 2 veckor så vi hinner med nattlivet som vi så fint "missa" sist.=)hepp soffan ser lockande ut...


SvettPuss

just i fanken

har ju shoppat lite på rean o ja måste verkligen lägga ut lite bilder så att det blir  liv i bloggen.
DOCK vägrar ja att göra som blondinbella o lägga ut bilder på uderkläder ja köper! ja personligen tycker inte att sverige ska kunna se vilken färg ja har på trullerna. Det  är min ensak;) Egentligen så är ju inte bikini så privat men ja vill inte så därför får ni nöja er med att ja säger att den kostade 100 kr på Åhlens o är ärtgrön!
Resten kommer det bildbevis på imorrn el så...Hopp i säng!
Bjuder på en bild från Rhodos o ja längtar verkligen tillbaka dit!

Lägg märket till jönsarna som sitter o flinar bakom oss. Nån timmer efter att bilden är tagen så berättade dom att dom va svingers (par som byter partner för sexets skull)  o ytterligare 30 min efter att dom släppt bomben så fick vi ett erbjudande om att va med på ett hörn men som vi inte fatta att det va ett erbjudande förrens dagen efter.
Det finns människor till allt!
Natti

SÅÅÅÅÅÅ mycket förlåt

Jag är verkligen världens sämsta bloggare! FÖRLÅT! JA har inga ursäkter så nu får ja skämmas!

Händer inte så där jätte mkt i mittl iv. har börjat på schema nu över sommaren. rätt ok o veta va ja har men vill ju ha en tjänst.. snälla? =)
Imorrn åker micke picke till Gotland med boysen! ska bli rena semestern :P höhöhöh.. nu va ja elak.. men det ska faktist bli lite skönt att få va för sig själv ett par dagar. Det sämsta är att ja jobbar dag o Ceder är ledig men hon ville hellre dricka vin med Orre Borre än att pola med mig.

Ensam allena...  =))

På lördag blir det parteeeey.. yejj! Ceder lova att stå för festen o ja jublade. kanon hear I come!


hepp.. tävttstugan nästa....

hej