Har fått det mesta gjort

Oh en sån dag! igår kväll insåg ja o micke att vi båda skulle börja tidigt imorse o vi som hade Svante hemma. Men då var det bra att ha tant Cederborg som räck in som en ängel i nöden=) ett STORT tack. Så efter jobbet åkte ja direkt hem till henne för hon hade min nyckel. Så hämtade ja den o lille Svante o sprang hem en snabbis innan Micke kom för då skulle plutt vovven hem till sin andra familj. Det är underbart att ha hund men det är minst lika underbart att lämna tillbaka honom o Jossan (hans andra mamma) är jätte glad över att får lite avlastning.

Så i vilket fall åkte vi direkt utt till ikano efteråt för att shoppa. Jag har verkligen gått o peppat upp mig själv hela dagen för detta ögonblick o då händer det som inte får hända! Micke tar över rodret o blir helt wild and carzy bland alla kläder.  MEN JA DÅ?!?!?! DET ÄR JU JAAAG SOM ÄR SHOPPOHOLIC INTE HAN!!! Men jag kunde bara stå o se på medans han tog all min peppning o shoppinglust. Så ja den killen är nog nöjdast i världen med både nya jeans, slips o tröjor. OH!
I renaste protest bara för att ja verkligne inte kulle komma tomhänt ut utan att onödiga tvångsköp gick ja till Apoteket o inhandlade fenuril o ipren, Yey! Fan va kul malin! o sen på vägen ut så gick ja in som en sur unge på gottin för att införskaffa mig lite tröst.

Nu är vi hemma sen ett par timmar o ja har hittat en ny tandläkare som ja bokat tid hos i april. Man fick till o med välja team alltså tandläkare plus två sköterskor, gött. beställde även det till Micke. Seen så va vi o prövade glasögon idag men det fanns ingen tid till undersökning så ja ska bege mig in till stan imorrn för att fösöka få en o sen kanske tillomed beställa glasögon om det behövs vill säga..

annars händer det inte mycket förutom at ja ska ta o spraka micke i säng o sen bölja i mig lite cola o sova på det.Tata!

SNÖ?!

Nu får det vara nog! Jag är verkligen inte en snö älskare förutom på vykort, mycket vackret! men annars är det ett stort no,no!Tackar iallafall vad denna helgen hade att erbjuda, jobb and no life... känns skönt att ha det avklarat och att ja är ledig ända fram tills på tors eftermiddag! Men ja har tyvärr kommit på för längesen att ja inte har något liv när ja är ledig heller så jobbet äger mitt liv i stortsätt.Tur att ja trivs som fisken i vattnet. För er nya läsare som inte känner mig så kan ja berätta att ja arbetare som vårdare på ett gruppboende. 


Min nya grej här i bloggen har blivit att berätta om mina pinsamma tabbar. Ikväll blir det den smaskiga tabben om när ja fyllde 20 och fick gå o hämta ut en svindyr klocka till mig själv. Det här är något som ja inte har berättat för någor förrens för ett tag sen. Det är så att ja skäms för mig själv. Givetvis så handlar allt om att ja ljuger..
såå läs o mys

Jag är 20 år fyllda och hade beställt en supersnygg klocka som ja fått i present.
MIcke släpper av mig o ja kilar in till ClockMaster för att hämta den underbara skapelsen. Ja kommer direkt från jobbet så ja känner mig inte sådär jätte snygg el social

killen bakom disken:
-Är det en present?
Jag:
mmm..
Han:
25års present till dig själv?
Jag:
mm.. (käft, käft, käft.. ful skjorta föresten)
Han:
Garanti?
Jag:
mm..
Han:
personummer?
Jag:
???!!?!?!?!?!??! ( jag har ju för fan precis ljugit om min ålder, Fan!!!! panik,panik,,, 25? nr? öööh. micke 23, två år äldre alltså... matte, matte.. plus! helvete.. 82? o sen resten av syrrans, skitbra!)
Jag:
öhöh.. 820410-****
Han:
Finns inte.. säker?
Jag
KLART JA ÄR! Det är ju jag! (svetten lackar o ja är röd som en tomat eftersom ljuger som en åsna)
Han;
Finns inte.. hittar inget namn o systemet brukar aldrig ha fel...


Det fortsatte tills karln valde att göra de fyra sista till 0000 för att lura hans supersystem!  Jag har aldrig gått dit efteråt och det är snart 2 år sedan


Jag måste sluta använda vita lögner för ja åker jämt dit så FETT på dom medans andra  klarar sig...


En nystart

Jag har länge funderat över att lägga ner bloggen. Jag har liksom inget vettigt att berätta. Plus att ja inte tjänar nåra pengar på det heller:P NEJ ja är inte bitter. Men eftersom ja är den enda livlinan i Linköping för vissa *host* så kunde ja bara inte överge mitt sjunkande skepp utan bestämde mig för att tejpa igen hålet o fortsätta.

Såå för att lätta upp stämmningen kan ja berätta va min senaste tabbe va o den va verkligen pinsam!

Vi hade värdegrundsarbete förra veckan men eftersom vi skulle ha en heldag så hade chefen bokat in oss på konsert och kongress. Fancy! men i vilket fall som helst så blev ja sen. När ja väl kommer dit så ser ja ingen av mina arbetskamrater så ja springer efter en dam som också verkade sen uppför en trappa. Samtidigt så slänger ja en blick på ett plakat som det står att LSS/LASS sitter åt vänster på övervåningen. "Oh gud så bra" tänkte ja allt eftersom jag tog mig upp för trappan bakom den sena damen som skulle till samma lokal. Trappan var rätt lång o ja hann spana in vad hon hade på sig o ja måste säga att för att jobba inom vården så var hon väldigt fint klädd i röd kavaj o ett par strumpbyxor med rosor. Väl uppe hastar vi in i en lokal o ja slänger mig ner på en stol röd om kinderna o fortfarande min champinjon mössa nerdragen till näsan på mig. förvirrad sitter ja o stirrar mig omkring för att försöka hitta mina kollegor, men icke! Inser att alla herrar i rummet bär kostym o damerna kjol. Jag var verkligen inte rätt! inser ännu en gång att ja sprang åt höger istället för vänster när ja kommer upp! Jag sitter alltså på en rektorskonferans!!!!
smidig som en puma med cementpyamas ålar ja mig ut i stora korridoren o bjuder min chef och resten av arbetslaget på ett asgarv.
Ibland blir ja lite rädd för mig själv när ja blir så virrig men det är alltid kul att jag kan ge nån annan ett gott skratt!
Sen by the way har ja börjat ta tag i mitt körkort o alla som känner mig vet att ja inte är nån praktiker. Ja läser hellre 10 bäcker om hur man snickrar än att göra det praktiskt. sån är ja men i vilket fall som helst så va ja på körskolan o köpte mig ett paket. Kvinnan i disken frågar
"har du kört privat?"
"ooooh ja, absolut!"
"mycket?"
"jaa gud ja"

Varför i hela friden ljuger ja om nått sånt? okej med små vita lögner men ja ljuger ju så mycket att ja tror mig själv till slut!
så nu vågar ja inte gå dit förrens ja faktsit vet hur en bil fungerar. Bra jobbat Malin!


=))

välkomna tillbaka mina vänner!

/M