Ny vecka, nya tag

I helgen hade jag min "inflyttningsfest"  det va rätt lite om folk eftersom Tias-gruppen inte kom.. Den kraken hade opererat knät:( stackarn. Ceder jobba men ja redde ut det själv=) hehe jani det gick lite vilt  till ibland då o då=)..
vid elva hugget gick vi till vårat välsignade ställe, BQ där vi alltid hänger när det ska hängas o det va rackarns trevligt. Dans, alkohol o mkt trevligt folk gjorde min kväll.

En händelserik kväll av både det goda o onda.igår så va ja hos tandläkaren o fixade mitt abonemang o så belv ja haffad när ja skulle till bussen av ett par grabbar som sålde mobiler från Telenor. Så jag fick vääääärldens bästa erbjudande som både jag, micke o ceder högg in på=)

så nu väntar ja bar apå min nya mobil, Sony Ericsson K800i


Kram

Sjuka jävel!

Är både arg, förbannad och ledsen på samma gång! 
Tar det aldrig slut? 
Det är en sjuk jävel som ringer runt till olikas boenden för att ha nsöker någon att "prata" med. Han ringer på natten och kallar sig vid olika namn! Han har ringt mig när jag jobbade natt sist. Mitt hjärta slog tre slag på ett när telefonen ringde klockan kvart i ett på natten. Jag sa att "vi" inte har tid just nu och samtalet va över på mindre än femton sekunder. Det som är riktigt otäckt är att han nu även har börjat vistas runt husen. Två av mina kollegor har sett honom. VI ÄR SJÄLVA OM NATTEN! Man är inte så stor när det är mörkt och man vet att man har ett flertal boende att ta ansvar för. Polisen har inget att gå på eftersom ingen vet vem han är. Dom kan inte hjälpa! 
Snälla människa sluta! Vi som jobbar natt mår dåligt och jag vägrar att göra en natt till fram till sommaren då det iallafall är ljust ute så att jag kan se!

Jag kände att jag var tvungen att skriva av mig för jag ser hur oroliga resten av nattens personal är och varje gång jag pratar om honom så börjar min röst att darra och jag vill inte vara den som ser dig nästa gång utanför fönstret mitt i natten. Vet inte vem du är men snälla sluta!

Ledig?

Och jag som skulle vara ledig i minst två dagar! :'( Eller ja det är ju mitt eget fel men det hade varit sååååååhääääär sköööönt. Igår när ja kom hem så låg jag och slappa framför tvn o kände hur ja höll på och somna så det va bara att pinna ivägt till stan så ringde dom och sa att det va kris och jag har så svårt med att säga NEJ när jag inte orkar! men det blir ett kortis pass iaf. Ska sluta åtta men det beror på den andra personalen hur hon rer ut det nu när vi har nya scheman. För hon har ingen deligation för sond och maten ska sättas åtta så ja får väl gå efter det. Eller om det får bli plus minus e timme på deras mat..

Jaja.. är iaf ledig imorron och det känns WUUUUNDERBARRT! ska bara gå omkring och mysa:P kanske tävätta lite och så kommer Nunna hit efter att hon har slutat=)

Får se ifall det bli utgång i helgen med jobbet, hoppas på det:)Tjenis!

Sol

Mmm.. soool.. har längtat en hel del till detta. Finns inget finare än våren när det börjar bli lite grönt. Eller jaa, det har ju varit grönt hela tiden men ja ni fattar.

Jobbat idag och huvudvärken har inte gått över ännu så jag går på Treo och Ipren dygnet runt. Konstigt, är inne på min sjätte dag med värk:( Har två stora blåsor i käften som gör att jag inte kan borsta tänderna som jag vill, inte kan äta eller skratta normalt. Jaja.. det är la det här jag får ist för magflunsan som går på jobbet och jag tackar för det=)


Har fått reda på att jag kanske kan få börja på mitt vik en el två månader tidigare=) Det gör mig glad! men det är inget som är bestämt o det är väldigt osäkert än men det finns en minnimal chans till det iaf...


hej med er

chips och dipp

Det är så det är en lördagskväll..själv.. men det går bra=) man måste ju låta micke gå ut o rasta sig blend sina "manliga" vänner...

har mött otroligt mycket folk idag. Först Henke Nygren på bussen sen Sköller på hemköp och sen Natalie inne på Hemköp:P  plus en arbetskamrat på ekholmen Centrum, min chef från linghem och en liten fröken från kortis=)

yeah.. såååå äre

: )       

Fredag

Så var denna dag gången med snart då. :( Under hela min ledig het har ja ghaft ont i huvudet så det lönar sig att jobba för då orkar jag inte känna efter.

Varit en sväng på Plantagen ensam allena idag. Jag gick där i min ensamhet och muttra om alla krukor som itne passa mina blommor som jag ville ha. Ville ha höga eftersom dom är snyggast men jag hitta ett par låga som va fina plus att de passa :P så Mallan slog till på dom iaf.

Jaha.. om man ska ta o sätta sig i köket för att stirra på mina nya blommor då=)


My old paradise

Hade en fin dag igår med Ninna och hennes grabb. Är så kul att se henne så lycklig som hon verkligen är. Det värmde mitt hjärta och det är du värd hundra gånger om!
Kvällen blev ganska lugn. Kom inte hem förrens halv tio och efter allt pussandes och kramandes hemma hos dom där turturduvorna så slutade det med att Micke och jag mös framför tvn med varsitt glas julmust. Honom vill jag inte vara utan, aldrig<3

Fick reda på massa gossip igår. Men det va inget illa menat mot någon utan Ninna uppdaterade mig eftersom jag missar det mesta där. "Trassla inte till erat liv innan ni har hunnit leva det för du har tid till det lite längre fram"


Nyfiken

Vad är det som gör oss människor nyfikna?
Kan vi stilla vår nyfikenhet genom att leta efter svar?
Blir vi nöjda när vi fått svaret? Eller letar vi efter mer?
Kan vi nånsin bli nöjda?
Det kan äckla mig att vi aldrig är nöjda med det vi har och det vi vet

ja mår bäst

när jag får vara med mina vänner, dom jag älskar och dom jag har något band till.Jag lever fortfarande på nyårsfirandet!


puss!


Ett nyår att minnas!

Det va en sjukt kul kväll som jag sent kommer glömma=) fest hos Henke Nygren.. sjukt kul..!

så småningom kommer ja lägga ut bilderna från den kvällen o ja säger då det att.. äe fy vale ceder.. det slår allt!

puss!