ja lever

Tro mig men ja har tagit en paus i min bloggkarriär. Pressen blev helt enkelt för stor för att ja skulle orka ro runt allt med min berömda blogg, mitt status i Linkans VIP gäng hängde på en skör tråd o ja kände att ja var tvungen att rädda det som räddas kunde av mitt rykte innan jag hamnade i avgrunden helt enkelt.

Efter jul o nyår är ja tillbaka igen med nya friska tag. Min status kommer vara högre än nånsinn o ja kommer hänga i vip-hörnan på platå o spruta Asti skumpa över låginkomsttagarna som inte har råd att inta röda mattan i Dah Link the place to be!Gott nytt år kära brats!

fredag

Jag har liksom hamnat i nån slags depp period. har fasen aldrig varit så depp som ja är nu.  Vad det beror på vet ja inte. måste va att ja inte fick tillräckligt med sol på Gran canaria eller att ja inte har nått större att se fram emot just nu. Det saknas nått spontant o nått med glöd.

För det där är ju så mig, planerarkungen i egen hög person ;) men det skulle va kul ifall ja va lite mer vågad.
Igår sa vickan verkligen "malin bara så du vet, du kommer aldrig att lämna Apnäset" Tack där!försökte just nu vara lite spontan o rolig med micke men det enda som dök upp va att se på film. säkra kort =))hepp imorrn är det jobb som kallar sen blir det en vända på ikea för att införskaffa de sista klapparna. ¨


natti


Dagens inköp

Jag är så nöjdm ed dagens inköp. eftersom ja blev kär i filmen så gick jag raka vägen till närmsta bokhandel o köpte böckerna, om ja kunde drömma o den som var efter den=) så när ja var på väg till jobbet så var ja tvungen att smygläsa lite även fast ja har lovat mig själv att vänta tills julafton. så när ja kom hem nu så kastade ja mig på papper o tejp o slog in dom. =)) den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
En ny kalender o ett par ballor fick även följa med mig hem=) nöjd som fanken. Brallorna sa ja att micke hade köpt till mig o han tyckte det va ok=)


Föresten ja har ju glömt berätta att ja va med i corren i lördags. missade ni det?
'va var i full action med att dansa. vi var nämligen på luciadans med jobbet i cupolen!
ingen smickrande bild men bjuckar på den


Jag är kär<3

Igår såg ja Twilight. Det räcker med att bara säga det för dom som har sett den förstår! Den är vacker, han är vacker o dom är vackra. Ohhh...!
Den ska ses igen på bio sen ska ja ABSOLUT köpa filmen när den kommer. Det här filmen är i samma klass som The notebook. När jag såg den så blev det  också såhär att ja bara ville ha mer. Ja kommer dö av längtan tills den andra filmen kommer!

Är han inte vacker?
                                                                                                                                                  <3

Gnällig

Usch mår Urban idag. Den här attans förkylningen släpper inte! imorse när ja vaknade önskade ja att ja va död istället för att behöva gå upp. Det väsra är fan att behöva hosta upp natt slembollen. mysig ja är:))

men för att få klaga lite så har ja ont i skallen, ont i kroppen, hostar, fräser o snorar PLUS att det är kvinno vecka!uuuuuuuuuuuh...


Annars så har ja inte styrt med mycket. jobbade helgen o för er som missade så va ja i corren i måndags=))) ja o en brukare va på bild när vi dansade på lucia dansen=) im a staaaaaaaaaaar

o så måste ja bara berätta att ja har köpt ett par pumps o dom är så inte mig mer Annemo stil. Men det va kärlek vi första ögonkastet. Dom är skyhöga, silvrig stilettklack, svart siden emd en svart rosett baktill.. ni hör ju! ja som knappt kan gå på plattmark barfota kommer förmodligen slå mig halvt fördärvad=) ja bjuckar på det.. men ja har bestämt att eftersom ja jobbar på nyårsnatten ska ja åka piffad till jobbet för ja vill ju inte verka som att ja inte har nått liv när ja tar bussen...

en noga förberredd planidag blir det en lugn dag. tvätta, fixa o dona lite o sen ikväll så kan det bli en fika vi får se.julpuss


En lååååång semester

Sorry det blev ett långt avbrott men det va rätt skönt...

semestern va skön men lite taskigt väder. bilder o så hittar man på face.


Livet har börjat komma igång igen o kanaria känns långt bort nu. Ja har börjat pyssla med lite julklappar så det håller en vaken=)
idag är ja ledig så ja har slappat på fm men det va menignen att ja skulle hinna massa saker men så ringde dom o ville komma för att fixa elementen.

Men förut så snosade ja lite på soffan o ja har nog aldrig haft en så verklig o otäck dröm. Ja drömde att ja va på bio själv o ja satt längst bak i salongen. Framför mig satt en äldre man o han va väldigt lång o bredaxlad. Det fanns inte så många fler i salongen eftersom filmen gått ett tag. Så när det blir mörkt så vänder sig mannen om o frågar om ja går hit ofta o sen kastar han sig över mig. Ja har aldrig tidigare i en dröm känt mig så hjälplös! det väsrsta av allt var inte att han försökte våldta mig utan att ja inte fick fram ett ljud när ja skrek för ja ve förkyld o hes. Det var bara tur att ja tog i från tårna o vaknade av mitt egna vrål. Jävligt otäckt..
hepp nu väntar en sen lunch o tidigt middag med ceder o så kommer fis lollo!


pöss