en hetsig helg

fy fan va skönt det ska bli o verkligen sova ut imorgon! det känns som att det var år sen ja gjorde det. Har nämligen jobbat en grishelg.
i fredags jobbade ja visserligen dag. slutade tre men sen for ja till stan för att möta upp älsk för shoepping. det slutade med att ja va tjurig, trött o svttig o han va lika trött o sur på mig så vi gav upp o åkte ut till malmslätt iatället. väl där fick vi en underbar middag av hans föräldrar. Ja var så sjukligt trött att ja somnade i bilen på väg dit o när vi ätit tog ja plats i vardagsrummet o somnade där med. Ja är ett trevligt sällskap i vanliga fall men ja va såååååååååååååå trött!
Sen har ja bara jobbat.

kul helg, inte sant?

Nästa helsg ska ja iaf umgås med kära vänner tillsammans med alkoholhaltiga drycker=)

me like


vilken byst drottning vinner?

Jajjebula.. en jävligt långt o händelselös dag förutom em kaffe med string Tina i solen.

som den älskade vapendragare jag är så är en blodigt kamp igång. Två stortutters duell har börjat utspela sig här i våra bloggar. kommer INTE att länka dennes blogg för monstret är inte värd det. Homo Lollo som är hennes namn tror att hon kan komma in i bloggvärlden på intranätet för att förstöra för mig o mina kära läsare. You have skitit in the blue skåp!

DU ÄR SEDD
 !!!

Så läs inte hennes rappakalja. Ni missar nada. Bruden bor liksom i Rimforsa med jordstampat golv o himmlen som tak.


Om vi ska återgå till mitt eftertraktade liv så jobbade ja till 13 idag sen for ja till city för att köpa en present åt farfar. Det fick bli en tröja o han sa "det här är sånna här bra o ha grejer" sen kastade han dom på sängen o brydde sig dubbelt så mkt om smörgåstårtan. tack farfar!=))

imorgon så slutar ja kl15. jobbar i linghem. ja gillar det stället men det händer alldeles för liiiiiiite! ja får spader. eftersom ja är van vid att va med på Dc där det händer lite så är det här rena döden vissa timmar. Sen blir det lite shopping  med älsk. behöver skor o ett par jeans till... =) möjligen en party outfit i nödafall... 




Lollo! låt striden börja ; )


Puss  

min dikt ikväll

Det skulle vara lite kul om ja rev av värsta dikten här men tyvärr är ja ingen djup och förvirrad poet eller konstnär hur mkt ja vill.
Dagen som har varit har ja och Lollo alias tuttmaja spenderat med att flanera runt o inte göra något.
Först va vi hemma här sen bar det ju av som ja skrev förut ut till ikano. Tuttis bytte kassen mot en större o ja tittade på när hon bytte om  ;) sen for vi för att svulla o vi svullade verkligen men nu är det slut på det! imorrn blir det hårda tag igen. 

KVällfikat avnjöts hemma hos tina alias stringen. mkt god hembakad sockerkaka o kaffe. innan hemfärd blev det bus o tre vuxna idioter sprang omkring i lägenheten o skrek av skratt... =) ibland är det lite mysigt att få fjanta runt. 



nu sitter ja här med ett smajl på läpparna för ja fick se en glimt av min lön=) 
muppen ja bor med sitter jämter o mummlar skumma ord i en skum ordning. Han har börjat kalla sig själv för trollet. Varför undrar nog ni jo för att han är långhårig lyder hans svar. Logiskt.
 



hepp dags för ansiktsmask o gurks on the eye..



Mors! 

erik hassle


äntligen

Lollo the homo har skaffat en blogg. Ni måste så segla in där o kolla va den tönten gör (eller inte gör) i sitt liv!

www.jorbos.blogg.se checka in.


Annars har vi inte gjort mkt. degat. Har iofs varit ute i klippt det halvmeter långa gräset. Kände mig tvungen eftersom områdesvärden va här igår o ringde på för att klaga på vårat gröna långa underbara gräs. Inte för att ja är av det sura typen men har han inget vettigare för dig? Slöhögen Lollo satt inne o uggla o micke som va hemma på lunchen gömde sig så fort han hörde gräsklippare.
i vilket fall som helst ska vi fara ut till ikano för att byta Lollos tuttkasse. Tydligen så tror hon att hon är platt men så är icke fallet. Lollos tuttar är enorma
(hon kommer döda mig nu)


Men baj baj o ha en bra daaaag! 



En grå måndag

Jag hade den sjukaste drömmen inatt, otäckt.  Den handlade om att ja hade köpt ett par pumps på Maxi som va värsta lyx affären. Men efter en dags användning så upptäckte ja att skorna inte ens va lik o inte samma höjd på klackarna. Den ena var platt o spetsig den andra va runt o hög klack. jätte fiiin!
så ja gick ju´givetvis tillbaka till maxi (lyx) för att klaga över köttdisken. Tanten ja pratade med sa att ja jo ja kan ju putsa till dom lite så körde on dom o köttmalen!!!!! då såg dom ju iofs likadana upp men ja sa att har ja betalat 3000 kr så vill ja ju iaf ha samma sko! sen kom massa väktare o bar ut mig för att ja hade fört oväsen o hotat tanterna=))

sjuk dröm!


För övrigt så ska ja till jobbet idag igen. men sen är ja leeeeeeeeeeeeeeeeedig i 2 dagar! o sen jobbar ja givetvis helgen igen. kuuul!¨men v40 så har vi iaf bokat in oss på en partykväll!



puss hej

jisses!

herre je vilket dygn!
har ju varit iväg till missmyra med jobbet över natt.  det gick jätte bra o det har varit super mysigt, MEN va trött o tjatigt allt kan bli!
Linda o ja längtade verkligen hem till omvärlden idag eftersom det va dålig tecknin g på telefonerna, ingen dator eller nåra kanaler på tv.

vi är glada att vi kom hem=)

under den korta tid vi va där ute så lyckades vi iaf bada men kläderna=) yeah!


hej med er ska vila lite nu eftersom ja inte har sovit så bra inatt. hade nämligen natten så ja har i stort sett suttit o slummrat till när ja kunnat.


hej


tisdag

dagen belv faktist rätt rolig o bra till slut.
Jag följdemed Ctill tandis. Tösen hade inte ett hål o tandläkaren hade sagt "att om endå alla såg ut så i munnen" Som en stolt kycklingmamma gick vi hem till mig för att införskaffa lite kaffefläckar på tänderna.
Det slutade med att ja fixade en profil åt C på mötesplatsen.se. Till en början va det bara på ploj men ja känner att hon måste fanken hitta nån nu o gör hon inte det i IRL så får vi vända oss till nätet. Det äckliga var att det tyvärr endast va snuskiga gubbar som hörde av sig!  men roligt hade ja

såååååååå allihopa nu vet ni att C ligger ute på motesplatsen.se. den riktiga köttmarknaden!

efter allt flams på nätet putsade ja fönster o bytte gardiner i köket. resten av lägeheten får förfalla.

imorrn bitti åker ja till missmyra med jobbet. ska bli kul. 4 personal o 2 brukare. härligt!




arg morgon

vaknade förut tog tag i posten. upptäckte då ett jävla berv från ams. så ja näst intill flög ner dit för att föklara mig. jag hade turen att fortfarande få vara kvar. Inte för att ja får nån som helst hjälp av dom


hepp skitskallen kom just hem o vill tydligen att ja socialicerar med honom..



Hej


Patrik 1,5

Det blev alltså en bio med Ceder.
Den måste ses... jävligt bra o hysteriskt rolig. satt o skratta mig igenom den. Mot sista halvan började den liksom ta sig in i hjärtat o man ville inte att den skulle ta slut.... SE DEN!






Sov gott.


lågstadiet



Min heta klass i lågis.

shit vilka minnen... Klassresan till Missmyra i 5:an..! hett som fanken.
känner ni igen mig? längst upp till höger i min snygga jeansväst o vita disco skjorta..

ooh ja vill va liten igen..

ooookej...

Efter mitt "nyktra" inlägg mitt i natten efter en rå utekväll så har ja både nyktrat till o ångrat mig både en o två ggr ang det=)
men va fanken ja får bjuda på det. Det va en otrolig kväll som ja verkligen vill ha i repris...  Det enda som saknades var väl mitt kuvös framträdande (kuvös=ceders sovalkov) ja hade en plan för det men blev bojkottad av resten.

För er som undrar hur Ceders mobil mår så mår den bättre än nånsin. Lollos kiss hade tydligen samma förmåga som Jesus hade. Eftersom den inte behövdes lämnas in så lämnade vi in hennes dator igår som bestod av ca 226 virus. killen i affären sa att då kan man lungt räkna med att det egentligen är 400. Bra där C. 
Vi kan väl säga såhär att både ja o C har en ganska udda metod om att laga datorer. Vi kör klick metoden som betyder - läs inte konstiga rutor utan klicka alltid later eller avbryt, Blinkande rutor klickas bort eller ignoreras, låser det sig så klickar vi bara av den. Lätt o enkelt. Kanske inte den billigaste lösnigen men då är det tur att människor som jobbar på PC punkten finns=) tack! by the way så är det dags för min lilla kärlek för sitt årliga besök där igen. Ja kan göra en jämförelse med att det är som att ge en gammal människa influensasprutan varje höst=)

ikväll är är det kalas i linghem så ja måste väl typ ta o klä på mig nått anständigt o rent.




hej!

Galen kväll

ja måste berätta!

en helt sjuk kväll!
ja o lollo började partaja hemma hs mig med lite vin o mys sen begav vi oss vidare till C där hon va lika mkt i gasen som oss=) helt underbar för ferre... lollo bjöd dit ett par killar som hon kände. urtrevliga verkligen....!
vid midnatt begav vi oss för att göra stan=) helt otroligt... ! lollo fick ett en hjärt attack, ceder sprang som en jude efter allt vi bad om, ja i ett bråk sen på g hem tappade ja ceders mobil som sen lollo kissade på! fatta ja verkligen kastade mig in i lollos stråle för att rädda ceders batteri till mobilen!!! hon kissade på hela min hand!!!!! sjukt... Ceder höll by the way tal vis clas olsson... "vi ska klara det" eller huuuur:P


nu sitter vi här efter ett varmt bad för min del... girlsen ligger i soffan o myser...

pics..

mobilen lollo kissade på o som ja räddade från henne stråle



dennna kväll kan inte glömmas


helt otrolig!

Laven är fanken i mig en polis med piska:P återigen har hon varit här o tjatat ; ) men hon är söt iaf.

Så va händer här i Linkan.? Inte så där jätte mkt. fick ett sms av sofia hörrom dagen, hon ville dricka te. Ja ville verkligen men jobbade givetvis! Dom har väääääääääldens mysigaste lägenhet o ja skulle såååååå gärna vilja ha den! blir så sugen på att göra om här hemma o bara kasta ut skiten.
Syster har även flyttat ifrån flickrummet igen till en underbart tvåa i vasastan. Den är så gullig så ja skulle kunna äta upp den! Det roliga är att ja verkligne lägger mig i färger, möblering o placering av porslin. Ja har lite svårt att sätta gränsen av vad som är ok.=))

ikväll va det tänkt att ja o Ceder skulle umgås med micke o hans vänner på Emils land. men eftersom ja jobbar till åtta så är det en aningens krångligt för oss att ta oss ut. stugan ligger mitt i ingemansland o ja vet ärligt talat inte vart. Så vi fjunar på en vindrickar kväll istället. vädret är ju inte det bästa så vi får se...

igår kväll va ja iaf hemma hos syster för en tacokväll.. jätte mysigt.. vi åt o åt o åt lite till. tänkte sova där men hade lämnat diskmaskinen på hemma så ja gick hem vid halv tolv. När vi inte åt satt vi o nörda vid datorn eller med mobilerna eftersom båda har hämtat ut nya:P Ja älskar verkligen min söta


hepp dags att ta sig i kragen=)


hörs!

Malin