eftersnack

jaja.. midsommar blev inte nån lugn natt eller lugna nätter. ett jävla liv.. men det höll mig vaken iaf..

men iaf i tisdags så firade ja o älsko 4 år.. hehe känns sjukt! ja hade gjorde det lite fint med jordgubbar o champange tills han kom hem men ingen romantik från hans sida.. =( kändes lite trist.

men men.. jobbat hela långa veckan.. imorrn är jag inne på 11 dag i rad. känns konstigt att va ledig hela helgen. är tillomed så att ja har lust att fråga efter jobb=) skönt med ledigt med men rastlösheten som ja får bara v att veta att ja ska va ledig är riiiiiiiktigt jävla jobbig..


hepp.. ska återvända till arbetet=) sen ska ja till stan-indiska o glutta på ett par fina tavlor ja såg där..


fredag : resturang med älsk
Lör : utgång åka till mantorp o glo på bilar o utgång med ceder på kvällen..


puss

Det suuuger

Usch.. fattar inte hur dum ja kan vara! säga att jaa ja kan jobba ingen fara... skit också! vill med va o ha kul juuuuuuu! vilket nerköp från mig...

aja sent att komma på det nu iaf så.. ska götta mig i en film o god mat på jobbet iaf.. hoppas på en lugn natt... =)micke är på öland oränner runt som en stolle.. min magkänsla säger att det är inte bra.. fast ja vet inte hur...
önskar bara att han kunde va hemma men ja kan ju inte tvinga honom o han har ju faktist ett eget liv =) men ja vill inte att han ska va så långt bort..
känns som att nått kommer hända...                       shit

imorgon. ett år

Imorgon är det ett år sedan ja sprang ut med min vita mössa o skrek som ett as.. hmm.. känns som igår. VILL IGEN!
när ja va på väg till jobbet imorse så såg ja de lyckliga ansiktena o hörde dess sång. ja kom på mig själv med min fåniga min stå där o le.  känslan av att vilja springa med o skrika,  lyfta på hatten låg väldigt nära mitt hjärta.  Det här är deras dag. Min va för ett år sen. Det va nog en utav de bästa/värsta dagarna i mitt liv. Att dagen efter vakna med en fruktansvärd baksmälla, att inse att det är faktist här livet börjar, måste skaffa ett stadigt jobb, viktiga papper, vänner som försvinner... Inse att man inte längre är skyddad av den trygga skolmiljön i de fina bänkarna tillsammans med någon som talar om hur o vad du ska göra. känns tomt men bra...
det bästa med den dagen är att man inser att jag är fri. jag är klar här! jag behöver inte återvända till en bänk. man kunde iofs valt det alternativet efter nian men det är nästan ett tvång att gå gymnasium idag för att ha en chans... men att faktist inse o känna att, Fan va ja är bra! för man är tusen gånger bättre än människorna utan mössor även om de så vore 100 år o aldrig tagit studenten. man är bäst iaf.

Det är er dag ja pratar om. Lev i den! Känn att du är bäst för det är du.


Jag minns min dag som igår. Fy fan va jag va bra!

deprimerande

Jag har sagt ett antal gånger att jag ska ta tag i  bloggen. men ja ahr berkligen inte tid o ork.

mitt liv är inte längre fyllt med så mkt dötid som förr. Ja har nästan aldrig tid numera.. är det inte jobbet som kommer i första hand så är det matlagning, tvättning, städning o sist den sociala biten som för övrigt ja bara ägnat åt ceder. vi har varann hon o ja. men inga andra. festar vi så festar vi tillsammans annars kan det vara, ungefär...

som idag. jag jobba fram till 4 sen så gick ja runt o städa lite.. så va kl 6 o ja va tvungen att älga till stan *suck*

ja har inte tiden helt enkelt.vill att mina dygn ska vara mist 5 timmar längre. ja behöver det... längtar till tiden i skolan.


allt va så lätt

sunny day

hell yeah!
sola skiner som i Karlstad=) ja är på toppen humör. Det känns som att det verkligen är sommar nu och det är inte helt fel att vakna på en söndag utan nån baksmälla eller dylikt. Jag trivs helt enkelt.
Har vait iväg på Netto för att införskaffa mig två urgulliga skåp. dom är såå fina o den kommer såååå passa i vårat ny tapeserade kök.

Jag har även hunnit damma hela lägenheten o skurat rent badrummet. glov o sånt lämnar jag till Micke=)

för ja ska nog dra mig hem till min mammi sen o lapa sol o dricka saft=)
Mors Kors!

lördag

Segaste dagen i mitt liv.
va på stan förut o shoppa lite. ja behövde dränka mina sorger i nått så ja måddee bra för den stunden iaf.
verkligen ALLA jobbar eller så är det den där jävla balen eller nått.. Micke är iväg o festar så ja får sitta hem här o uggla som en tönt. har till o med haft tvättstugan på en LÖRDAGKVÄLL!  nörd varning, tro mig ja vet.

men iaf det blev ett party linne till nästa helg o sen ett vanligt linne/klänning-grönt som man kan ha typ alltid)( mkt nöjd. o en ny bh som.. dom håller fan på att ruinera mig.. fan 260 kr för en helt vanlig bh som det inte va nått extra på... o dessa storlekar. orkar inte klaga för det är trots allt sånt ja behöver..


hepp nu ska ja åktergå till den SUPER TRÅKIGA filmen..

suger totalt