kräks

JAg trodde min sista dag var kommen igår när ja vaknade. Huvudet kändes tio gånger tyngre än på en söndag efter en sjuhelvetes fest. Jag tog en dusch, satte mig i soffan verkligen kände efter. Var ja sjuk? I högra handen hade jag redan greppat telefonen och till o med slagit in de första fyra siffrorna till jobbet.. Äe fan bit ihop Malin! gick in i badrummet men hamnade sittandes på holken med ett yrsel som gick som ett tåg genom kroppen var tionde sekund. Kunde inte förmå mig att klä mig utan tog åter igen ett grepp om telefonen och slog nummret.

-aspnäblabla vickan?
-eh ja kommer inte!
-...(tyst)...
-Det är malin. ja är sjuk. mår dåligt. ringer imorrn
-förstår. krya på dig..
-mjaaa...
*klick*

Sen sov jag hela dagen förutom när ja vände mig mot min hink för att tala om vilken usel hink han var.. Micke kom in för att vänta på mig ibland så att ja inte fick liggsår.

Imorse vaknade ja som en nyponros med en mage som ja inte riktigt kunde tyda. antingen så var känslan illamående eller så var det att ja var vrålhungrig eftersom ja inte ätit det senaste dygnet.Idag har ja tagit ett steg in i en klarare värld. har nämligen skaffat glasögon. mkt nöjd.ska ta igen mig i soffan nu.
hej