ja vill!

Det finns en gitarrjävel i denna lägenhet. Ingen av oss kan spela. Den är helt oavänd! ja vill lära mig spela, tack! så svårt kan det väl inte vara? hehe funderar på att skicka efter en dvd där man kan lära sig men 350 kr för nått som ja kanske kommer på att det inte alls va min grej!

nån som kan lära mig? 

tänk att kunna dra av nåra låtar nu i sommar. kunna sitta där o så drar malin fram guran o fixar till party stämmingen.. haha jorrå.. el så kan ja ta min blockflöjts fan ist.. hur kunde ja vilja spela flöjt? snälla nån. tur att ja bara va barnet=)


/Gitarr Malin 


herre jösses

har blivit lite lat med mitt bloggande. Sorry. ska försöka att skärpa mig men ja orkar inte...

dåså.. ja har gått o blivit en mobilTÖNT.. hehe.. kan bero på att ja har kommit på att "ahaaa" ja kan ju använda internet till allt:P så ja har lärt mig segla med den på luuuunar. moget.jobbar gör ja för det mesta.. heltid som assistent.. överlever men ja vill nått annat men vad?
funderar på att börja kränga extra pengar på nått. man måste bara komma på vad? jobbigt.. kan ja inte bara få va o så langas det in ca 50 i månaden.. vore rätt gött:P ahr hört att i de kriminella kretsarna behöver de folk=)
ha de! 

20 år

hell yeah!
20 år idag o det känns förjävla gött...
för det är ingen vanlig dag för det är malins födelsedag!
hurra! hurra! hurra!