En nystart

Jag har länge funderat över att lägga ner bloggen. Jag har liksom inget vettigt att berätta. Plus att ja inte tjänar nåra pengar på det heller:P NEJ ja är inte bitter. Men eftersom ja är den enda livlinan i Linköping för vissa *host* så kunde ja bara inte överge mitt sjunkande skepp utan bestämde mig för att tejpa igen hålet o fortsätta.

Såå för att lätta upp stämmningen kan ja berätta va min senaste tabbe va o den va verkligen pinsam!

Vi hade värdegrundsarbete förra veckan men eftersom vi skulle ha en heldag så hade chefen bokat in oss på konsert och kongress. Fancy! men i vilket fall som helst så blev ja sen. När ja väl kommer dit så ser ja ingen av mina arbetskamrater så ja springer efter en dam som också verkade sen uppför en trappa. Samtidigt så slänger ja en blick på ett plakat som det står att LSS/LASS sitter åt vänster på övervåningen. "Oh gud så bra" tänkte ja allt eftersom jag tog mig upp för trappan bakom den sena damen som skulle till samma lokal. Trappan var rätt lång o ja hann spana in vad hon hade på sig o ja måste säga att för att jobba inom vården så var hon väldigt fint klädd i röd kavaj o ett par strumpbyxor med rosor. Väl uppe hastar vi in i en lokal o ja slänger mig ner på en stol röd om kinderna o fortfarande min champinjon mössa nerdragen till näsan på mig. förvirrad sitter ja o stirrar mig omkring för att försöka hitta mina kollegor, men icke! Inser att alla herrar i rummet bär kostym o damerna kjol. Jag var verkligen inte rätt! inser ännu en gång att ja sprang åt höger istället för vänster när ja kommer upp! Jag sitter alltså på en rektorskonferans!!!!
smidig som en puma med cementpyamas ålar ja mig ut i stora korridoren o bjuder min chef och resten av arbetslaget på ett asgarv.
Ibland blir ja lite rädd för mig själv när ja blir så virrig men det är alltid kul att jag kan ge nån annan ett gott skratt!
Sen by the way har ja börjat ta tag i mitt körkort o alla som känner mig vet att ja inte är nån praktiker. Ja läser hellre 10 bäcker om hur man snickrar än att göra det praktiskt. sån är ja men i vilket fall som helst så va ja på körskolan o köpte mig ett paket. Kvinnan i disken frågar
"har du kört privat?"
"ooooh ja, absolut!"
"mycket?"
"jaa gud ja"

Varför i hela friden ljuger ja om nått sånt? okej med små vita lögner men ja ljuger ju så mycket att ja tror mig själv till slut!
så nu vågar ja inte gå dit förrens ja faktsit vet hur en bil fungerar. Bra jobbat Malin!


=))

välkomna tillbaka mina vänner!

/M
Kommentarer
Postat av: Sara!

Haha SOM sagt. Du är för rolig och det är bara MALIN THUNBERG som lyckas med sånt.

löv ju!

2009-02-21 @ 21:37:35
Postat av: Laven

Äntligeeeeeeeeen !Welcome back ;)

2009-02-22 @ 21:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback