Soffpotatis

Ja ligger o mufflar i soffan o ja har gjort det helga dagen. Men det som absolut inte får hända har just hänt! ja ligger som skönast nerbäddad med datorn på magen,  mobilen jämter o mysbelysningen på. Tv dosan ligger på ryggstödet så fint MEN ja tänker mig inte för o kastar mig runt i soffan o dosan åkte ner bakom!  är inte det rätt typiskt? livet kunde inte bli bättre så sker detta o till min besvikelse så ser ja att det är bara skit på kanalen som är på o ja måste verkligen göra mig jobbet o hämta den!!!
Vissa saker får inte hända när man satt sig i soffan. för hur jobbigt är det inte när det ringer o man inser att man inte har telefonen nära till hands eller man har satt sig precis o iner att tvn är avstängd o man måste upp o sätta på den!
Jaja I-lands problem.

Föresten så hade ja en sjuk dröm inatt o ja fick verkligen svar på varför varken ja eller micke är mogna för att bli föräldar på ett ta ;) vi hade fått en liten flika som vi inte hade gett ett namn. vi glömde mata henne o när vi väl gjorde det så va det med vanlig mat inte barnmat. det hände att ja kom ihåg att amma. Sen så skulle vi ju iväg till gran canaria så ja gav bort henne till en kvinna som inte hade nåra barn. =) bra där=))
sen när ja drömde vidare om gran canaria så fick ja sååååån ångest för ja hann inte packa klart, ja glömde passen o hade tappat bort biljetterna så ja vaknade av ett rycke helt svettig!usch... jaja imorrn ska ja träffa soffan o ja ska tillbringa en dag i hennes liv =))) vi ska alltså bara göra sofia saker=) sen på kvällen är et glöggmys ute hos sandra hennes o jens nya hus.. ja hoppas verkligne hon har sparat den snorgröna väv tapeten i hallen. ja måste så få de den!
hörs imorrn...

puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback