uha va ja längtar tillbaka

Det känns så konstigt att va hemma. Ja menar ja har inte varit borta i flera månader utan bara en vecka men det är sjukt vad man vänjer sig snabbt vid nya saker.
i morse var det tänkt att ja skulle berätta allt men ja orkade inte. orkar nog i nte gå in på på alla detaljer nu heller men i korta drag så=)

Vi åkte ju på onsdagen o som de flesta vet så har ja aldrig flugit så här. Så bara det var en upplevelse! men väst va fan när vi skulle landa på ön. ja fick en så fruktansvärt tryck över vänster öra o ja trodde nästan att örat skulle kolappsa men det gick bra o ja blev människa igen ett par timmar senare.
vi checkade in o lägenhetsrummet va så sött.. =) och det bästa va att vi hade havet som utsikt så där spendrade vi våra frukost stunder=) som ni måste ha förstått så va det bara rätt över gatan till standen. vi såg även turkiet där ifrån=)
första kvällen va ja helt vimmelkantig utav att bara vara så långt hemmifrån men det va sååå skönt. alla va så vänliga o rara.
resten av veckan flöt på välfigt bra. vi tog det mest lungt, låg på stranden o mös. vi gjorde endast en utflykt utanför stan o det var till vackra Lindos. en underbar stad. vi älskar det men vi blev lite besvikna på att det inte fanns nåra gubbar som satt o spela shack i blå utemöbler. =) båtresan höll på hela dagen o på hemvägen så stannade båten o vi fick hoppa i o bada för det var otroligt varmt på däck. Vi hörde från våran kära grek att i lindos är det runt 54 grader i aug. helt sjukt o ja är glad att ja inte skulle dit då för vi har haft det toppen! ca 25-30 grader har det pendlat mellan beroende på vart vi varit.

Jag har nog aldrig skrattat så mkt som ja gjorde den här veckan. Den första tabben var när vi skulle till stranden. Ceder fick en herrlös hund efter sig. o veva med väskan o han tyckte det va jätte kul. ja la bena på ryggen o sprang men upptäckte att han sprang efter mig. ja blev livrädd. men han gavsig när han fatta att vi inte ville leka med honom.
andra tabben. Vi fattar att de flesta greker pratar svenska men inte hur mkt som helst har vi tänkt så varje gång vi pratar eng så svarar dom på svenska o vi blev lika förvånade över det varje gång. ja menar ok ett par fraser men många av grekerna har faktist bott i sverige i ett par år eller så har de åtminstonde varit här o vänt en el två gånger.
den sämsta tabben. Vi har gått o trott att opah! betyder skål. glöm det! Jamas betyder skål o opah säger man när man dansar=)

vi har gjordt så mkt tokigheter så ja kanppt kan räkna till dom men det har varit sjukt kul o ja längtar till nästa år för då vi ska åka igen=)

hej

Kommentarer
Postat av: Älsko

Du har väl aldrig varit rädd för hundar förut?:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback