Back in Svedala

Det är med väldigt balndade känslor. Givetvis är det skönt att va hemma hos älsk o så men ja längtar så fruktansvärt mkt tillbaka! Ja o kvinnan har redan bestämt att det blir en resa dit igen nästa år fast 2 veckor ist för en.
Vi har haft det så underbart kul så det går inte att beskriva. Vi åkte inte för att festa utan för att vila upp oss o det har vi verkligen gjort. Vi har verkligen bara legat på stranden näst intill hela dagarna förutom en heldag då åkte vi en båttur till staden Lindos. Yes! ja har varit där ÄNTLIGEN! det var en underbart vacker stad med bara små vita hus. När ja klev av båten var det nästan så ja trodde att ja va i himlen. Sandstrand, alldeles turkost vatten o världens mysigaste matställen.

Vi tog oss givetvis upp till Acropolise=) det va svettigt o varmt men värt varenda droppe! värre var det nerför! vi kom helt enkelt inte ner o när vi väl var nere så hade vi hamnat på fel sida stranden=) ack sicka turister!

Vi bodde precis vid bargatan men den beökte vi inte förrens kvällen så vi skulle åka. vi skulle ju ändå inte dit så vi fann ingen avlednign att springa där. =)
vi hittade vårat hak på samma gata som vi bodde "Ela Ela" (kom, kom) Det va precis i vår smak. underbar personal, mat o ur vackara drinkar. Där spenderade vi våra timmar på kvällen. Underbara ställe=) vi gjorde oss tjenis med personalen o tillslut blev vi du med varandra. känndes som en säkert ställe att vara på helt enkelt. 

Det hände så mkt oo ja vill så gärna berätta allt men ja kan bara inte få ner det här. Ni får nöja er med lite bilder istället.

image174image175image176image177image178image179image180image181image182image183image184image185image186image187image188image189image190image191image192image193image194 


Kommentarer
Postat av: Älsko

Du vet att det va ja som var i riddardräkten där va? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback