En lördag att minnas

Igår så var det ÄNLIGEN lördag o det innbar party hos sandra J. Alex m binhang kom o hämta mig runt halv 9. Gud så skönt att den fröken slapp köra. Så bar det iaf ut till Vinkinstad där dom precis fått el o svartvit tv ;)
Perelli vann o det va ju inte så otippat kanske jamenar Sjögren el perelli om du fick välja?

Ja kvällen flöt på o det va otroligt härligt att va där igen. Kvällens sannigar var att Sandra o hennes kille Jens gillar ponnystile i sovrummet, Jens kommer aldrig följa med Sandra utomlands igen o ett akvarium får inte vara tänt mer än 8 timmar per dag... Det va strålande kul o ja är inte ironisk utan det va sjikt kul. Precis lika härligt som förra gången. 

Tyvärr va det fina folket (jag o alex)  tvugna att lämna fest vid 1 snåret för ett ärende i stan. Vi hade nämligen lovat Annie att gå ut med hennes vovvar som ser ut som ett par sånna där uggs, skorna vet ni=) men ursöta iaf. När vi väl hittade rätt port eftersom vovvarna va hemma hos hennes karl o dom va kopplade o vi va på väg ut så sprang vi på en väldigt döt kille. Jag bestämde mig för att köra hundtricket vilket vi kom på att det måste vara en myt att det fungerar för det enda som den stackars killen fastna i var hundkopplen. Jaja.. inga tårar spillda över det utan vi gick o kissa på Katedralskolan, inte vi utan hundarna =) sen fick dom gå hem o nanna så ja o alex fortsatte in till stan för att möta alex ragg=) kvinnan drar om 14 dagar o är borta i ett år. Hon har precis blivit lite förälskad i en kille o han i henne. Dom känner inte varann sådär jätte bra så nu blir det speed dejting (om planerna går som dom ska) Hon måste ju få honom att tycka att det är värt att vänta på henne i ett år ;)
 
Vilken soppa! Men ja tror ja ska göra en film av den där berättelsen =) den ska heta "När Alex lämnade Sverige och förälskelsen för världen"

en bra tittel. Hepp nu är det dags för att dra sig till mitt kära arbete=)



Mors!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback