Har inga bildbevis!

Detn är det värska men ja skulle så gärna vilja ha det från gårdagen! Det var riiiiiktigt trevligt!
Jag var nämligen ute med ett par jobbisar. var rätt seg eftersom ja slutade kl 8 o kastade mkig hem o in i duschen o sen hem till Rebecka på Barnhemsgatan, svettigt!. i vilket fall som helst så satt vi där o myste till det lite. hon hade gjort sjukt goda drinkar på nån hallonsprit (?) ja brukar ju inte vanligtvis gilla smaksatt sprit men hallelulija vilken smak!

jaja i vilket fall som helst så kom R s granne in hon va skit söt o hur härlig som helst tills det spårade ut. Det gick liksom inte att få stopp på människans pratande! ja tror inte ens hon hann ta luft när hon behövde. Vi andra fick inte en syl i vädret kan ja lova. Men närmare 23 gic kvi igä till Blobbin (Robin) som bor runt kröken bara o där satt givetvis Henkiman, robin, danne o ljungberg (?) mycket trevligt. vi kom inte ut till ågatan förrens vid halv 2 så vi begav oss till platens ja va där i ca 45 min orkade verkligen inte mera o eftersom ja skulle jobba idag så kände ja att det va dags att gå hem så ja sa hej til brudarna o skulle bara vända mig om o säga svejs till henke o robin o upptäcker att dom liksom har hela armarna fulla av...tjejer... mm en not så ovanlig syn;) så ja va en gentlekvinna som inte ville störa så det fick bli ett svejs sms.
det var en trevlig o skön kväll =)Men över till något annat. ja har ÄNTLIGEN fixat ledigt på söndagen efter sofias bröllop så nu blir det partaj heeeeeela natten lång=)

en veckans to do lista över saker ja MÅSTE göra till Bröllopet
-köpa en vacker sjal som ja kan ha över axlarna
-köpa ett par enkla örhängen o ett enkelt armband i silver
-rota fram min svarta kyvertväska
-sola sola sola
-tvinga ceder till Make Up Store för att hämta ut sina produkter
-Fixa en hemlis el två
-bolaget
-Komma ihåg allt!


all from me'
svejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback