klippt

Kom just i från Hårdoktorn. ja Stället heter faktsit så. Är nöjd men ja är aldrig nöjde med hur dom stylar håret. känns liksom obekvämt att nånn anna har bestämt attm itt hår ska lillga såhär. Inget emot min frisörska hon är verkligen toppen! men det är ett tvång ja har att ja bara måste hem o tvätta håret o styla om det själv. känns mer mig då.=)
För övrigt så kom solen fram igår o ja tillbringade säkert flera timmer på altanen (som inte är klar) fick lite bränna på nosen iaf. Idag är det också strålande sol men ja ska bara fixa till mig o sen fara till jobbet. känns öken att jobba när solen skiner.
Men iaf imorron är det valborg. planer? INGA. slutar halv 10 så ja får se. känner ingen lust att dricka. ja ska va helt ren ifrån alkohol ända till Rhodos o det går susen! ceder o ja va ju ute i fredags o ja har ont i mina inre organ ännu ;) så vi sa det att nu är det bra tills vi kommer hem.
Micke o hans vänner har fått för sig att det ska smälla upp ett par partytält. Kanske åker dit o socialiserar lite... om ja orkar. annars blir det att va hemma o mysa för mig själv...

hepp dags att tvätta håret o fixa till det...




Ha en underbar adag allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback