hett ämne

Nu efter Englas död har hårdare straff börjat komma på tal. Eller iaf ifrån svenska befolkningens sida.

Det har börjat pratas om dödsstraff. Rätt ? Fel?.
 
Jag personligen är för dödsstraff. Ni som läser tänker då säkert att det är för lindrigt. Ja visst är det så men med dom vekliga o mesiga straff som vi har här i Sverige så är det ju rena lyxen att hamna i fängelse. Plus att om den parasit som har gjort något så ont som att ha ihjäl en liten flicka avlägsnas från jorden så har vi ett problem mindre att ta hand om o bekosta. För det är ju inte så att det är gratis att ha dom sittandes i sina celler o inte helst om det krävs vård för dom.
Nu vet jag att inte dödsstraff kommer att bli lagligt de senaste åren men för fan se över straffens hårdhet och längd! får man livstid så ska det va så o inte att man släpps ut tidigare för gott uppförande.


Ni som fortfarande tycker att det är fel en extra tanke till er.
 
Skulle du kunna säga till din dotter att den man som just har våldtagit och förgripit sig på henne med de hemskaste sätt som nu någonsinn kan tänka dig förtjänar en ny chans i livet?
Skulle du kunna leva med att ditt barns barndom är förstört?  du vet att den här mannen kommer komma ut i samhället igen. Skulle du kunna lova din dotter att han aldrig mera kommer röra ett barn igen på det sättet den dagen hon frågar dig?

Nej. det kan du inte. En människa som är så pass sjuk förtjänar inget mer än ett nackskott.
Då kan du lova på heder och samvete att hon aldrig mera behöver vara rädd för att det ska hända igen.


Som förälder är det du är ett barns skydd mot det onda.  Förstör inte det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback