mannen med blicken

Det finns en kille i tv-världen som kan få vilken tjej som helst att bli helt galen. Jepp ja talar oooooom


förlåt Micke men Chad är sååååååååååå fruktansvärt heeeeeet =))

Söndag hela veckan

Jag tyvker att alla kvinnor ska göra söndagen till sin "pyssla om mig själv" dag... =))
ett klipp

Det blev en page o ja är såååååå rackarns nöjd... fattar inte varför ja lät det växa ut förra gången. Men denna gång blev det en tuffare page eftersom ja hade en kalssisk förra gången så det här är mer tippat i nacken o mer flikar. känns gött!

bild kommer kanske imorrn om ja orkar fixa till barret för idag har det fått vara i en knut som alltid annars.


Annars så har det inte hänt så värst mycket. jobbat idag. skönt som fasen. sen hem o fixa lite krubb o nu sitter ja här med älsk o tittar på stjärnor på is.
snacka om att ja är en snäll flickvän. Gubben jobbar imorrn så ja sitter hemma o håller honom sällis ÄVEN fast ja är ledig imorrn! inte för att ja har nåra vänner som är lediga men iaf. =)föresten! ja sprang förbi Vero moda i fredags en snabbis o ja såg en sååååå sjukt snygg "jacka" i skinn. det va en sån där kort modell som hade tre kvarts arm. den va såååå jävla snygg o ja ska såå införskaffa den!men nu ska ja ner o hämta upp tvätten. jepp ni hörde rätt! på en lördag


Puss

fredag

uuuuuuuuh. har varit hos tandis o ja har nog den snällaste tandläkaren man kan få. Kenan, mannen är underbar. sååå rolig...! rätt va det är så slutar han o borra o säger "ja hör nått som musik malin" tandsköterskan vred sig av skratt. Han är såå virrig o ja hör knappt va han säger.
men i vilet fall så lagade han en tand o nu har ja grymt ont. kan inte nibbas att det brukar göra såhär ont efter. hmm..


jaja.... nu är iaf ett ärende uträttat. kl tre blir det klippning. Fan page el inte pag? ett biiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt problem..hej med er

en mening med livet igen

Alla som umgås med mig vet att ja är bestatt av att läsa B-bellas blogg o får ja inte göra det så kan ja bli lätt grinig. MEN nu efter ett av hennes blogg uppehåll så har ja hört att hon ska börja blogga igen på söndag o det är otroligt skönt!

vet faktsit inte varför ja gillar hennes blogg men det är väl antagligen för att hon i stort sett har allt ja inte har. Det är kul att läsa om ett liv som är såååå långt ifrån likt mitt..


såååå på söndag återfår ja min livsgnista igen o ja väntar med spänning.
men iaf imorrn ska ja klippa mig o ja är sjukt sugen på att införskaffa mig en page igen. gillad verkigen det sist men eftersom ja är lite självlockig så är det rätt jobbigt när det är fuktigt ute... får se men det är ett alternativ igen.
Sen ska ja möta upp Lollo o Tini. En fika o en bio kanske. men det blir en lugn kväll eftersom ja jobbar lör.  Fast först på dagsordningen så står det tandläkaren med borren. så "hej betövnign o dregel"men hej med er

åter från det döda

Okej det blev en rätt blöt kväll i lördags. Nästan för blöt! mådde inte riktigt bra igår o ja är inte människa ännu men idag är det måndag o jobbet kallar så ja har inget att skylla på.

i vilket fall som heslt så stod Ceder för den mesta av underhållningen den kvällen. kvinnan lyckades sätta sig jämter stolen 3 ggr denna kväll! en gång hemma hos sig o två på platens. är man karate då eller?=P
vi körde pumps o det kändes verkligen i fötterna på hemvägen. Vi stannade för övriigt IGEN nere vid Clas Ohlsson för att hålla tal vid talarstolen. Polisen kom o vi försökte gömma oss bakom själva pappershållaren (bra där, bra)
Sen igår var ja inte anträffbar förutom när det hade ringt 3 ggr oavbrutet o ja tänkte nu är det nån som dött. Det va bara jobbet som ville trakaserar mig. ja Hörde inte ett skit av vad dom sa för ja hade fullt up med att koncentrara mig på att inte min skalle skulle sprängas.


hepp ett sista ryck innan ja far till jobbet...

hejs

Ett inlägg lördagen till ära

yeees in freeeeeeeee!!!!
har en ledig helg o det är den första helgen på väldigt länge som ja är ledig. Känns otroligt skönt=)

Imorse så försökte ja ta lite sovmorron men det gick icke! vaknade halv nio o verkligen försökte somna om men så vaknade micke o satte påtvn i sovrummet sen gick han vidare tillvardagsrummet o satte på tvn där på högsta volymen. så ja lyckades bara ligga o slummra lite lätt=)

ikväll blir det raj raj. Ceder o ja sprang till ica förut för attinförskaffa lite föda o nu står hon i suchen o ja sitter här o väntar på att ja får börja piffa=) för en gångs skull ligger vi rätt till i tiden=)

outfiten för kvällen är obestämd men ja har med mig ett antal plagg så det blir modevisning sen...
hepp ska vila mina ögon nu medans hon är ur vägen...mohahahaha en underbar  kväll ni med!


/M


onsdag = etik och värdegrundsarbete

Idag har vi kurs på jobbet o det handlar om det ovanstående. Spelar ingen roll hur många ggr vi har det utan det behövs alltid friskas upp. Jag är bara glad över att vi har den tiden o att vi har nån som vill engagera oss. Hörde på något håll att han/hon tyckte att det va onödigt för det här har dom ju gjort. Men tacka istället! det är många andra ställen som har råd.

Eftersom vi behöver jobba med det här så betyder det att vi kanske har problem med etiken i arbetet ?!

Instämmer med mig själv där. För vi har problem ibland.

hej med erjuste är liiiite besviken för att ingen har svarat på ovanstående inlägg... =(


/M

natt inlägg med funderingar

Jag har en fundering.

Homsexuella män får inte lämna blod pga av att de har analsex o tar emot analsex. Det hela har att göra med bakterier,

MEN en tjej som tar emot analsex och en kille som ger analsex får lämna blod. Varför är det en skillnad. För dom har väl också bakterier?

Det här är för mig VÄLDIGT konstigt. Vad är det som är skillnad egentligen? ja menar vem det nu än är som lämnar blod så testas alltid blodet innan det släpps ut i blodbanken. Skulle homosexuellas blod vara mycket mer farligt än en hetros blod?


kan någon ge mig en förklaring?

tisdags inlägg

Hopp igår så gick ja hem till Ceder för att försöka få henne till människa o det gick faktist förväntasfullt bra! känner mig nöjd över min insatts=)
Vi for ut till Ikano för att herrn i detta hus behövde en vinderjacka. Vi hittade en som tur var o ja införskaffade mig lite fräsiga mössor=) men när vi kommer hem så kläcker micke att han hade sett en snyggare jacka när vi var på väg ut ur butiken. Applåder till Mikael som är ett miffo. Såååå imorrn ska vi nog ut o byta den el ja åtminstonde titta på den andra.

ja ska snart kila in till stan för att fixa lite saker till våran partyafton på lördag=) ja o C ska bli karate ;) det va så längesen vi hade kul när vi va ute så ja det är dags nu. Sen är det jobbar tajm 13-21.15 jippi!meeeeeeeen nu måste ja kila. bjuckar på en bild...=)mina nya mössor=)

satans unge

satt just o kikade runt på Face o ja hittade en gammal skolkamrat som ja inte va vän med. Vet ni att det nästan knöt sig i magen nör ja skulle skicka en vän förfrågan. Vi va så jävla elaka mot henne i högstadiet. Jag är inte den som är minst oskyldig, Men fy fan så elak ja kunde vara förr. Tänker inte skylla på någon annan utan ja vet att ja va kunde vara jävlig mot vissa som inte va "stöpta i lika form" som ja o mina vänner. Det kunde räcka med att nån inte sminkade sig så gav man sig på den personen.

Idag när man tänker tillbaka på högstadietiden så skäms ja faktist. Ja skäms för att ja behandlade vissa som luft o ja aldrig ingrep när någon blev mobbad! Egentligen va ja bara en feg jävla skit som trodde att hon va bättre än alla andra. Jag trodde att ja hade rätten att trampa på nån annan. Jag kanske inte va typen som tog striden men ja va absolut den som stod bakom o skrattade hånfullt o det kan i vissa fall vara värre.

Jag får ångest o skäms till den mildaste grad och om ja skulle träffa dessa personer på stan så skulle ja inte våga titta på dom för idag känns det som att det är jag som är i deras högstadieskor och det är rätt åt mig att få känna så ett par sekunder i livet för det va så dom kände varje dag i nästan 3 år.
Mobbing är ett av de största problemen i de svenska skolorna. Barn och ungdomar kan vara jävligt elaka mot varandra för ingenting. Man ska behandla personer runt omkring sig som man själv vill bli behandlad.!
Det största felet ligger hos mobbaren och det finns alltid en anledning till att personen mobbar. Min var att ja var en osäker tonåring som sökte någonting.  Mobbare kan oftast inte sätta fingret på själva vad det är som får dom att mobba eftersom man själv ser sig som flefri. Det är där lärarna ska ta sitt ansvar o träda in. Barn och ungdomar kan inte lösa så här stora problem själva. Visa dig som lärare! visa att du finns o att du bryr dig om vad som händer.
Många lärare på min skola gick oftast bara förbi. Visst man fick en tillsägelse för svordomar o det skulle givetvis gå vidare till min lärare men mer än så var det aldrig. Istället så lät det ofta så att "det här är inte mina elever och hör inte till samma arbetslag." Nej men tack! för det första så såg dom ingenting som inte rörde dom eller deras arbetslag för det andra så hade dom ALDRIG en tanke på den personen som blev utsatt!


Hjälp varandra och va snälla mot varandra. Det vinner man alltid på i längden för då slipper man känna sig som en jävla idiot med skuldkänslor när man är vuxen o insett sina fel man gjorde som dum o förvirrad tonåring.


Angående vän förfrågan på face så skickade jag en. Avslår hon den så vet ja varför o tillåter hon den så är hon en god människa som kan fölåta./Malin

Ett udda tvång

Idag på jobbet kom ja på mig själv med att ja kan inte lämna en diskmaskin om det är oreda i den. Alltså inte riktig oreda utan ja kan inte med att djupa tallrikar står med flata o små om vart annat. Sånt måste ja sortera så att allt står var för sig. Vanliga glas får inte stå på samma sida som plastglas osv. Hur sjukt är inte det?

Min mamma har alltid sagt att ja har lite tvång för mig.  tex om ja behöver tvätta den ena handen så måste ja blöta den andra med för annars kan ja inte ta i en handduk med båda. Så det är inte själva tvättandet som är mitt problem utan att ta i en handduk med en torr o en blöt hand. Det är helt sjuka saker eller helt vanliga (?)  

Snacka om seriösa funderingar på kvällen. Iaf så är hästpassen gjorda o ja känner mig mer än nöjd över helgens insatts på arbetet. Ja älskar verkligen mitt jobb men varför får man alltid för lite tack av den ordinarie personalen? Är det så svårt att säga "tack för att du städade i blablas garderob" el "tack för att du putsade fönstren" . Givetvis finns det tacksam personal absolut men det finns även vissa orginal som bara suckar o tänker "hon är bara en vikarie"

men skit i det för ja är inte där för personalen utan för de boende o ja älskar dom. skulle verkligen inte kunna byta ut dom mot nått! det är också en grej att man får sånna relationer till brukarna. Man blir orolig när dom är sjuka el värr.
 
När ja började min praktik ute i ullstämma tyckte ja att det va konstigt att vissa inte har el hade nåra släktingar men då sa Annelie "Det är vi som är deras familj" o ja man blir lite som deras släktingar, mammor o vänner.


Ja gillar mitt jobb o jaaa ja trivs med att BARA vara vårdare, är det nått fel?

Var på en föreläsning förra hösten o det va två etik ambasadörer (stavning) som kom o pratade om att just bara vara uska el vårdare. En utav dom berättade att hon gick ut med hösta betyg i allt men att hon verkligen trivdes med sitt jobb så varför läsa vidare.? Nu menar inte ja att ja inte vill läsa vidare MEN än så länge är ja nöjd med det ja har o det ja kan o ja har tänkt att stanna där en tid framöver...Det här är bara massa kvällsbabbel.. faaast å andra sidan så är ju det Bloggen är till för.

bjuckar på ett par kvällsbilder om mej själv


      
Natti

mycket lollo

Den männskan har verkligen invaderat mitt liv! i två kvällar på raken har hon pinat mig med dikter från för o ikväll är det dåliga låtar hon skickar till mig. Tack för att du är så mogen lollo!


Mitt liv är inte bara lollo utan ja har ett eget liv, faktist! idag till exempel såå har ja varit o jobbat men innan det har ja tillbringat flera timmar i soffan för att lyssna på en ljudbok (ja är total torsk)  sen for ja till jobbet för att arbeta lite sen hem o nu här.
inte så händelserikt liv men det är iaf en update=)
imorrn är det ferre o mys hos tinis. ska väl dit en sväng iaf med ceder men ja slutar inte förrens 21 så ja kommer nog efter 22 o sen hem skapligt eftersom ja jobbar hela helgen. Trist som faan!

meeeeen helgen efter det är ja öledig. ja har lite olika planer för att fördriva den tiden men det kommer senare.
Till Lollo
Om ja va en blomma o du en gris så skulle du få äta upp min fis..kärlek till folket
/M

Det vackra nyllet

Idag  har ja polat alldeles för mkt med min "nya" vän Jorbos. En outsider som gillar kokta kottar med en skvätt barr till...
Men det hjärtat Jorbos har är bara fyllt av kärlek o godhet <3<3

sååå idag har vi varit på ikano o donat, varit hos tini för en kaffe med emmie o sen hem hit o lagat mat=)  vi sprang även en snabbis på maxi.

vad som sedan hände när vi tittade på tv här hemma är en hemlis mellan jorbos o mig. tina kom förbi o avslöjade oss rejält! här satt vi med varsinn skål o i skålarna låg det ENDAST nyttigheter. japp!

nähää... Gun o ja ska umgås nu...hej med sig


rosslig

Tro på fanken att ja har blivit förkyld när ja ÄNTLIGEN har börjat ta tag i mitt liv. Eller ta tag o ta tag. ja har åtminstonde inte bara legat på latsidan. Kände redan i lördags att ja började få lite ont i gommen (ettt tecken på att ja håller på att bli sjuk) folk säger att ja inbillar min gommen ont men det är verkligen så. är det nån som käner igen sig? =)

i vilket fall som helst så har ja bokat pass idag, flowin men det får ja avboka. skit! ja skulle ju lura med mig Lollo.

aja det blir solariet o ett par ärenden under dagen med just fis Lollo. Hon har ett hjärta av guld den damen. tack för att du finns=)


Nuuuuuuu blir det ljudbokstajm. har faktist aldrig lyssnat på nån men så fick ja låna en på jobbet igår o det är verkligen avslappnande PLUS att man slipper få sån där armkramp när man ligger o håller i boken.  boken heter "hon som tittade in" verkar bra..

bjuder på en skönhetsbild av mig

                                  
                                                                                      I mitt esse


Ha en bra dag!

/M


halloj

åter till verkligheten efter helgen.
På lördagen så jobbade ja först 9-15 sen bar det av hem för att börja pissal ite inför kvällen. ja verkligen ääääääääälskar mina pumps! dom va så otroligt sköna.
Vi o vänner satt hemma här först för att umgås lite o det va hur trevligt som helst. kom tyvärr in lite sent till stan så det är inte ens värt att nämna.


men ja öever o jobbar på... i helgen blir det jobb o såhej

grillad

Jag har fått första gradens brännskada tror ja. har varit o solat et par ggr nu ja bränner mig?! varför jag? har aldrig varit med om dess like. Det är inte så lite heller. I fejjan är ja röd som en tomat o har varit det större delen av dagen o under tuttarna gör det såååå ont att ja knappt kan ha en normal bh. Ja skyller på solariet o nej ja solar inte för länge.


Idag har ja iaf ivarit rätt så duktigt. gick upp kl kvart över 8 halv 9 för att dammsuga. sen solariet sen handla o sen hem för att duscha o sen vidare till jobbet. mkt bra, mkt bra!

Skulle vilja vara lite ledig nu känner ja. är sååå trött o ja vill verkligen till gran canaria nuuuuuuuuu! vill ligga strandad i solen med en god drink=)  hepp dags att hoppa i kojs. är trötter.hejs

spruckna planer

Vad trist det är att planera o fixa när det ändå inte går i lås.  C o ja har tänkt att fixa lite för ferre här hema hos mig nu när vi verkligen ska gå ut för en gångs skulle. Vi har verkligen varit ute i god tid för att alla ska kunna så blir det iaf så att dom kommer i sista stund o inte kan. Lollo o Tina ni är förlåtna ;) ni har era skäl. Men en VISS herr nygren du är verkligen INTE förlåten! :P 
 Vi hade planer för lördagen. Det slutar med att det blir ja, ceder, laven o lilla mos som är hemma. Kommer bli mys också men vi hade räknat med att de flesta kunde för det va k för ett par dagar sen..

Hepp kastrull full o sen lite dans på det ; )
hej med er