sommarens godis






Allt finns på www.Nelly.se kostar runt 1000-1500kr st


underbara

kolla in

www.hitbid.se
det är nog den konstigaste auktionssida ja nånsin sett!





/M


fredag

Känner mig lite död el nått. Fick mina deklationspapper idag. Dock ingen vacker syn. Återbetalning.
Inget går väl som ja tänkt mig just nu.
Vi skjuter upp utlandsresan i sommar. Göteborg får vi se hur det blir med.



Stonk o stön.
Ingen som har nappat på att bli min sponsor ännu?




/M

Sjukling

Det va meningen att efter det sista inlägget så skulle jag börja skriva mera igen. Tyvärr har ja dock gått o blivit sjuk. Har nog inte känt mig så här vissen på länge. Lite smått lessen över att ja missade girls night hos Annemo ikväll men ja sjukanmälde mig till jobbet imorse så ja ville inte gå ut. Hoppas brudarna har haft det mysigt iaf. Imorgon har dom planerat en dag för Alex innan hon far. Det lilla fröet då.. Ska nog ringa imorrn o kolla ifall vi ska luncha en sista gång. På kvällen har ja hört att det är en bio inplanerad men ja tror inte att ja är i stånd till det eftersom ja har en torrhosta som till o med kan irritera en döv människa=)

Helgen kommer iaf bestå av jobb som vanligt. Mitt liv känns jävligt tråkigt nu måste jag säga.
Underbetald vårdare söker en sponsor för resten av livet. Låter intressant? hör av er.
 
Jaja.. ikväll så skicka ja iväg micke till donken. ja va för svag för att ta mig i kragen o laga mat o ja va tydligen inte så sugen på maten heller. Slutade med att micke åt upp mitt med.


Ja borde lägga upp mera bilder men ja är sååååå dålig på att ta med mig kameran o framför allt att ta kort!
Men ja ska försöka bättra mig, lovar!



Love
/M


en paus...

Förlåt att jag har tagit en paus i ett par dagar utan att meddela mig. Ja kände att jag va tvungen att få samla ihop mig o ladda om. Även fast det kanske inte har märkts på mig så har ja bävat för idag o ja gruva mig länge imorse innan ja tog mig i kragen för att ta mig till jobbet.
Idag var begravningen.  Det va fruktansvärt jobbigt. Jag blev förvånad över att det var min familje-präst. Det gjorde det hela lite lättare att klara av. En vit vacker kista med underbara vårkreationer av blommor. Ett stort hjärta av tulpaner låg på golvet. Vi grät o snyfta. Tänk att prästen till o med fick oss att le lite, hon sa "Det vi minns mest är hennes skratt" alla log o nickade. Hon var en riktig tokfia o det är det vi vill o kommer minnas.



Du fattas o snuttjulla...






För att inte bara låta sorgsen kan ja meddela att ja hra haft en underbar helg!
Grabbaran va hemma i stan o det betydde rajraj. Fick ett par sovgäster här närmare bestämt Henke O Kalle. Henke börjar bli stammis här i min högra soffa. Ingen korsar den lilla hallen för där bor ja o älsk så dom hålls i v-rummet=))
Dagen efter tog vi oss (jag, henke, kalle) en härlig promenad i solen. vi satt nere vid ån mot en vägg o lapa sol... Dom är så otroligt lätta att umgås med. Inga som man behöver göra sig till för utan man kan vara den man är o ingen annan...

Det va i af kul att umgås med er. slog oss även ihop med sköller o G. mysigt=)

Ja umgicks inte bara med dessa herrar + Annemo utan Vi hade nämligen finbesök av Lojs, min hjärta! hon va hemma.. gud va ja älskar den tjejen. ja vill att du ska flytta hem pluttan. Måste ta mig i kragen o åka till henne i Norge för att mysa en helg... snart snart..





ses igen.


/M









torsdagens To Do:

kom på att om ja ska partaja på påskafton har ja lite o göra imorrn. Ja är fortfarande osäker på hur ja ska hinna med allt o med den knappa tiden ja har för piffning på lördagen. Slutar nämligen halv tio men ja ska flörta med kvällen o kolla ifall ja ska springa kl 8. Pojkarna från Götet kommer hem o ja har tydligen varit dum o lovat förfest. Ja o min stora trut ibland. "ja ja fixar det inga problem"
Idiot!

Aja Torsdagens To do:

-Jobba 7-16 men ja tänkte pipa vid 15.30
- Ringa en vikarie under dagen
- Springa till Bolaget
-Apoteket måste hinnas med. måste införskaffa en feber termometer
-Skoskavs plåster
-Outfit?
-Sola?
-Hem till mammi efteråt
-Vattengympa kl 20


Tror ni ja hinner el får ja korta av min lista?
Ja tror på det sistnämnda


/M

så sliten

Skulle kunna gå i ide känns det som.  Jag är så grymt trött! åkte ju o jobba igår eftermiddag. hehe det gick i ett lungt tempo. Hande lite ont i håret ; ) så när ja kom hem la ja mig som en säl i soffan o glodde på Wallander.

Imorse så gick ja som en zombi. Det är tur att ja alltid gör samma saker när ja går upp, liksom ett schema. Först til toaletten... På vägen tänder ja ALLTID i hallen o lägger mobilen på hallbänken. I farten får ja oftast med mig badrocken. In i duschen. Först schampo sen balsam o samtidigt tvålen. Ut o in i sovrummet. Kollar klockan o klär på mig. Till badrummet för att smörja ansikte o borsta tänderna. Sen smink o sen håret.
Så gör jag VAR EVIGA morgon precis i den ordningen. Om ja inte gör så känns det fel. Lite tvång.


Jaja... det va iaf lungt på jobbet idag.  Hände inte sådär jätte mkt förutom att det kom massa snö såhär i mitten av amrs, what?! helt sjukt. är nog iaf 10-12 cm snö... usch...! För iaf hem efter jobbet för att handla o nu så har ja den underbara tvättstugan. Ja älskar verkligen mitt liv!



Är ledig imorrn. Ska bli så härligt. Sova länge, göra som ja vill o INTE gå ut om det är snö. På kvällen ska ja o moster på vattengympa el tantgympa kan man också säga = )



//M

En lördag att minnas

Igår så var det ÄNLIGEN lördag o det innbar party hos sandra J. Alex m binhang kom o hämta mig runt halv 9. Gud så skönt att den fröken slapp köra. Så bar det iaf ut till Vinkinstad där dom precis fått el o svartvit tv ;)
Perelli vann o det va ju inte så otippat kanske jamenar Sjögren el perelli om du fick välja?

Ja kvällen flöt på o det va otroligt härligt att va där igen. Kvällens sannigar var att Sandra o hennes kille Jens gillar ponnystile i sovrummet, Jens kommer aldrig följa med Sandra utomlands igen o ett akvarium får inte vara tänt mer än 8 timmar per dag... Det va strålande kul o ja är inte ironisk utan det va sjikt kul. Precis lika härligt som förra gången. 

Tyvärr va det fina folket (jag o alex)  tvugna att lämna fest vid 1 snåret för ett ärende i stan. Vi hade nämligen lovat Annie att gå ut med hennes vovvar som ser ut som ett par sånna där uggs, skorna vet ni=) men ursöta iaf. När vi väl hittade rätt port eftersom vovvarna va hemma hos hennes karl o dom va kopplade o vi va på väg ut så sprang vi på en väldigt döt kille. Jag bestämde mig för att köra hundtricket vilket vi kom på att det måste vara en myt att det fungerar för det enda som den stackars killen fastna i var hundkopplen. Jaja.. inga tårar spillda över det utan vi gick o kissa på Katedralskolan, inte vi utan hundarna =) sen fick dom gå hem o nanna så ja o alex fortsatte in till stan för att möta alex ragg=) kvinnan drar om 14 dagar o är borta i ett år. Hon har precis blivit lite förälskad i en kille o han i henne. Dom känner inte varann sådär jätte bra så nu blir det speed dejting (om planerna går som dom ska) Hon måste ju få honom att tycka att det är värt att vänta på henne i ett år ;)
 
Vilken soppa! Men ja tror ja ska göra en film av den där berättelsen =) den ska heta "När Alex lämnade Sverige och förälskelsen för världen"

en bra tittel. Hepp nu är det dags för att dra sig till mitt kära arbete=)



Mors!

har mkt att göra innan jobbet idag

  • simma
  • stan för att införskaffa lite nödvändigheter
  • plocka lite hemma




emh.. ser inte ut som mkt  men ja vet att det va et tpar saker till, konstigt..


skratt

tillåt mig skratta....

asså ja garvar ihjäl mig åt puckonen i Debatt på svt...

umgänge med brudarna

Guuuud så mysigt...! ja kan börja att berätta att igår så luncah jag med ceder sen dumpa hon mig för att gå o jobba så då kom alex som en räddare o pola med mig. Vi skulle ha en heldag, så mysigt=) efter allt fikande o pratande så släppte hon av mig hemma hos mig så ja sprang direkt upp till min moter o slet med henne till simhallen. Det va tyvärr sjukt mkt fok så det blev ingen ordentlig simmning men vi skratta desto mera. sen va det bara hem till kärleken o Greys som precis började..

Så idag bar det av till Tinis efter jobbet för lite mat, ungsfalu m mos.. det satt inte fel.. underbart gott... sen så ville ja inte gå hem o tråka så ja följde med sandra o annemo ut till ikano för att ströva omkring där ett tag. Girlsen shoppa loss ordentligt så det va kul.

Nu sitter ja i min ensamhet o ja funderade på ett slag att ta mig till simhallen men ja ångrade mig. Om ja går o simmar så blir ja hungrig o ja slog en kik i kylen förut o det såg ganska mörkt ut. plus att jag är för lat för att åka o handla. =)

Imorrn jobbar ja kväll så dår har ja all tid i världen på morgonen. 
 

Fredagens To Do :

-Vakna skapligt för en simtur
-Ta mig in till city för att köpa leggings tills lördag
-Hinna plocka ordning hemma
-Va på jobbet lite tidigare för lite tjatter ang begravningen.




/m


fikardag

usch idag har det verkligen varit en fikardag.... inte bara på grund av vädret utan för att ja inte har orkat göra så jätte mkt.
Ja började med en lunch på Waynes coffe med ceder. en urgod sallad m kyckling. sen sprnag ja i regnet för att möta upp alex. vi tog en kaffe/te på gränden. sen for vi upp till Specialistläkanra för att fixal ite:P sen ner för att ta en till fika på Barista, ett nytt hak för min del...

Nu sitter ja o väntar på ´min ursega moster. hon sak med o simma...





Hej


/M


det känns bra

efter att ha arbetat mitt pass idag så känns det bra. Vi grät, vi älta, vi grät o älta... så va dagen o det va skönt. 





Tack Anna och Ing-Marie för att ni har velat gråta med mig o för att ja har fått låna era axlar när det har behövts... 




Tack


/m 

måndag

Jag är lite smått nervös. hur ska ja bete mig? Det kommer kännas konstigt men va ska vi göra med all tid?
usch.. den här känslan önskar ja inte min värsta fiende...
Ringde till lollo igår (hon jobbade natten) vi pratade om att vi ska upp till sjukhuset för ett avsked. Det kommer nog kännas bättre efter det.





För att försöka prata om något annat så ska ja ta mig i kragen igen. Har ju varit halv kass i kroppen i över en vecka nu o ja börjar inte förrens 13 så ja ska pinna över till gymmet ett tag. Försöka få ut lite agg=)



Tack


tidigare än jag anat

Hade inte planerat att komma till jobbet förrens på tisdag. Har mitt första pass då sen det jobbiga.
Nyss ringde dom o fråga ifall ja vill hoppa in imorrn o givetvis vill ja det! Måste ladda om nu o ställa in mig på att imorrn kommer det bli lika jobbigt igen som det va igår. Det är mentalt o fruktansvärt jobbigt. Men det är dom människorna ja vill ty mig till nu. Även fast micke plus alla underbara brudar har varit ett stöd o givetvis min ceder så är det så att ja vill va med mina arbetskamrater. Vi kände henne bäst. Vi vet va hon gillade o inte gillade. Vi arbetar så nära varann o när det händer sånna här saker så ser man hur nära och tajta vi egentligen är.

Vi hanterar alla sorg olika. För att kunna bearbeta min sorg så skriver jag o det känns som en befrielse. Om jag hade vetat att skrivandet hade varit till någon hjälp när min "plast" lillebror gick bort för 8 år sen så kanske det hade varit lättare då. Men å andra sidan va ja bara 12 år då så då tog jag bara in det som jag såg på mina föräldrar. Var dom ledsna var också jag ledsen.
Samtidigt känns det konstigt att dela med sig av sina allra jobbigaste, roligaste och hemligaste saker på en blogg som är öppen för vem som helst.


I vilket fall som helst så jobbar jag imorrn. Det känns både skönt o väldigt skrämmande. Jag vet att ja kommer vara där tidigare för att kunna få ventilera med de andra.



Ofattbart


det känns lättare

Hela gårdagen var som att gå i dimma... I fredags ringde kvällspersonalen o berätta att det va illa med en brukare.
Hon kladre inte natten...

Det var en extremt jobbig dag igår. Det kändes som att det försvann nånting. Jag vet att vi inte ska fästa oss för mkt vid brukarna men det är sååå svårt när vi arbetat så pass nära varandra.
I o med att ja va ute i Linghem o jobbade igår så kunde ja inte riktigt sörja eftersom ja hade andra boenden där. En o annan tår kom när ja va själv men när ja kom hem på kvällen så va det så skönt att bara så gråta lite. Ja ringde jobbet o dom mådde bättre. Nu kan vi prata om det utan att börja gråta.
Hann inte säga hej då innan hon fördes bort men det va fler som inte kunde komma så det va ok att vi kom upp till sjukan om vi vill.



/M

tung dag

Du är borta och vi saknar dig så fruktansvärt..














När jag har fått distans så kanske ja orkar


/M


uppe med tuppen

Igår kväll så tänkte ja ooooh va skönt imorrn är ja ledig så ja ska inte ens bry mig om att ställa klockan.
Tji fick jag. Så nu sitter ja här o har varit vaken ett tag... va trött ja blir på mig själv!

Igår på jobbet så gjorde ja nått med h.ö ben så skulle ja börja gå o då hade knät hamnat snett (världens äckligaste känsla) sen va det inget mera med det så när ja kom hem igår kväll så satt ja med datorn o knät o hade benen på v-bordet. så när ja ställde mig upp kändes det riktigt mycko i knät. Det känns som att ja behöver knäcka det el nåt.
Otäckt...

Idag är det kära fredagen här! Äntligen=) ikväll blir det mysmed brudaran ett par timmar... men det blir lungt eftersom ja jobbar imorrn...

Ska väl börja mig iordning o pinna hem till mor
 

Ha en Toppen dag!

Jag skulle pröva mina läppar mot nån annans om du lämnade mig nu

Det är en utav det vackraste låtar som har gjorts av LW. Lite sorgsen men vacker. Synd att den inte va så lycklig för då skulle ja vilja ha den på mitt bröllop=)

Över till dagen bravader

Efter att micke hade väckt mig med sitt ljuvliga alarm på sin mobil som består av att en karl skriker VAKNA ungefär 100 gånger så hoppa ja upp för att ja skulle hinna till min dejt med sofia=)
vi införskaffa vissa saker (kan inte berätta vad, hemligt) sen avnjöt vi en UNDERBAR lunch på George coffie.. en kyckling o coscos sallad o hon tog med pasta ist. sen skulle hon till jobbet o ja till mitt men innan så sprang ja på gränden för att plåga mig själv eftersom det är NON Shopping... det gick faktist bra!
så nu är ja hemma efter ett par timmar på jobbet.

 

Imorgon är det ÄNTLIGEN fredaaaaag o sen lööööööööördag=)


Hej


Kungamordet

Det är nog en utav de mest verkliga serier ja har sett. Den handlar om arrangerade giftemål och hustrumissahndel. Det sker hela tiden över hela Sverige i större skalor än vad vi kan ana.

Det här är något som verkligen berör mig. Det skär i mitt hjärta att det finns kvinnor som går o lägger sig varje kväll o tänker "Jag har klarat ännu en dag men hur blir det imorgon?" Förstå hur hemskt det måste vara för en kvinna som lever i det här som inte ens vågar lita på sig själv. Att fortsätter att ta all skit o finner sig i att någon anna bestämmer ens val i livet.



Alla borde ha sett debatten på tv4 om Hedersrelaterat våld.



Stå på er

/M

ny dag nya tag

Är inte helt återställd ännu så min trning får vänta men ja fjunar ändå på en promenad. Det må va kall utem en det är sooooooligt=) det känns som att det är något ja ska göra idag för utom att jobba o fixa telefonen. nått mer? onsdag...hmmm....? ja kommer nog på det när ja har missat det.!

skulle kanske ta o äta lite frukost, ringa till mamma, gå ut o gå, ta en dsuch, laga till en matlåda (man vet ALDRIG va som serveras på jobbet) Det får bli lax=) emh... inget mera va ja kan komma på. Just ja! innan ja börjar måste ja kila o fylla på busskortet! Där har vi det.. haha vilken lättnad det blev nu.

Ser härifrån min sköna soffa att det ligger en hel hög med "viktiga" papper som micke så snällt lagt där för att ja sa resa ut dom, usch..trist.




Kläder? glajor iaf.


Puss
/M

det va värst

.....vad ja skriver idag
Har just gjort matlåda till Älsk. Inget avancerat eftersom klockan blev mkt. Han blev nöjd iaf. Innan matlagandet så har ja faktist resant min garderob (behövligt) o eftersom ja har en non shopping månad (tjatig) så rotade ja fram lite vårkläder från förra säsongen=) Så myyyys! Hitta en klänning som ja hade på mig när ja fyllde 20. Hade TOTALT glömt bort den. sååå söt! o sen hitta ja lite andra saker som prislapparna till o med var kvar på. Det va faktist som att shoppa i sin egen garderob =) Nu är alla JÄTTE klädhögar borta från sovrummet men vi får se hur långe det håller. Tippar tills på fredag ; ) Ooooh va ja längtar till fredag. Inte för klädhögarnas skull men vi ska ju ill Alex o mysa... Tyvärr så jobbar ja på lördagen, apa... Ute i Linghem. har inte vait där på hur länge? ett år?  ja har ju varit p-ass. Ska bli kul att träffa de boende igen men ja är lite nervös för ja komemr ju vara lite ringrostig=) jobbar med Anna.carin så ja kan nog pusta ut för hon är så snäll=)

kan ju meddela att ja har börjat läsa en blogg. Blondinbella kallar hon sig. Eller ja hitta den för ett bra tag sen men det är väl som först nu hon har blivit "kändis" Egentligen så tror ja inte att ja alls skulle tycka om henne i verkligenheten. Hon är en rikemansunge, men samtidgit tycker ja att hon är lite frän. Hon gör så mkt även fast att hon är så ung o ibland så har hon faktist bra åsikter om saker. så kolla in hennes sida ifall ni vill
www.blondinbella.se

nähä.. nu är ja trötter så det är dags att sussa. har glömt att fråga när ja börja imorrn. msåte nog ringa när ja vaknar ; )


Sov gott allesammans

/M

Sverige campar

Va det nån som såg det på tv4+? det va det roligaste ja sett. Det är sååååååååååå vår familj.
För er som inte känner mig o min familj så kan ja säga att vi är såååå mkt husvagns människor som man kan bli. Har nästan vuxit upp i en husvagn om sommaren o det är så sjukt kul. Låter kanske lite slabbedabbigt men det va nog det bästa som fanns. Längtar verkligen tills Micke o ja har våran egen husvagns som vi kan tuffa omkring med genom sverige o bara ta det lungt. Micke kanske inte är så värst sugen på det eftersom han inte är uppvuxen med det men det finns inget bättre faktist=)
Till sommaren kommer vi att spendera lite tid i husvagn kan ja lova=) mysigt


image139

Sommar, sommar sommar!


*Bye

/M


okej

Jag ger upp! ingen idé att försöka ta sig till simhallen. har ont i kropp, hals, huvud osv. så ja tänker vara hemma o kurera o så får vi se hur ja mår imorrn... vill vara fit for fight o få glöden tillbaka... el ja sk försöka ta mig till affären o handla.


hej!

intet ett nytt

Gaah... orkar ja simma? borde gå o handla men det är ruggigt kallt.. simma el handla? attans...


hehe

Fick en kommentar om hur en överkörd bäver mår o ttroligen mår den inte så bra eftersom att det troligen är död.  Hoppas svaret räcker=)

Dagen har varit till en viss belåtenhet. Fick ju hoppa in o jobba även fast det va min lediga dag men så är det ibland. kom dit iaf o halva lägret hade troligen fått sista slängen av maginfluensa så det blev en näve vitpepparkorn o spritning upp till armhålorna. tTror att det mest sitter i skallen det där med att man inte blir sjuk om man äter vitpeppar. Det är så kul att jobba inom vården när det är så, not.

En arbetskamrat sa en förnuftig sak mitt i allt elände. Vi som jobbar med människor blir oftast inte alltid men oftast smittad av en brukare o då när vi blir sjuka så får vi ta den största smällen med en karensdag. Ingen har råd att va sjuk iaf inte som det är nu. Lovisa uppe på apet kom med Halsfluss (med nybörjad pencilinkur) Fatta va det märks på lön. Första dagen sitter du utan betalning sen är det bara 80% av lönen. Tänk om det krävs att vara hemma en vecka el två. Kul månad!

Jag höll mig på min vakt o det kändes som att ja blev sjuk men sånt sitter i skallen. Mår iaf bättre än igår.
Så när ja sluta tog ja mig hem för att börja tvätta det ENORMA tvättlass vi har skapat eftersom ja har bokat om tvättiden ett par ggr... Får se om allt hinns bli klart.

Ikväll blir det lungt för min del. ska nog pinna över o simmar lite senare när ja är klar. Pälsko slutar sent ikväll så ja är ensam allena.. måste ta mig till affären sen för att införskaffa lite nödvändigheter till middagen...



Ha en bra dag!
/M

så nu har ja inte tid att va sjuk mera

Ok däckade i soffan så fort ja kom hem. Gjorde en ansträngning att gå ner till tvättstugan för att boka om tvättiden. sen däckade ja igen tills micke kom hem. Gjorde en ansträngning till att titta på Outsiders. Jobbet ringde vid halv nio o ville att ja ska komma o jobba imorrn. Jag som va hemma o hade en sjukhetstid! Att dom inte kan klara sig utan mig. Så det va bara att säga att ja kommer så ja pilla i mig två ipren för att orka ta mig ut till köket o slänga ihop en matlåda. Tur att ja hade tinat lax så det blev det m wokgrönsaker o nudlar.  Ja börjar iofs halv nio men det är jobbigt iaf för nu kommer ja inte kunna sova eftersom ja har sovit bort större delen av eftermiddagen.

Har pratat med min höna också, Emmie. Hon komer äntligen hem för ett par dagar. Då ska det mysas som aldrig förr. Känns konstigt att hon har varit borta så mkt... saknar henne iaf.
Har inte pratat så mkt med Ceder heller.. hehe vi håller oss ifrån varann pga att vi inte får shoppa så vi tar inga som helst risker.


Imorrn, jobb sen tvättstuga sen laga mat.


Längtar som fan till fredag

usch...

usch.. det är värre än va ja tror. mår som en överkörd bäver för tillfället. Min vecka som bara skulle innebära hälsosamhet kan ja glömma. Va på apoteket förut o införskaffa mig ett föråd av allergi medicin sen hade ja lovat att aka bort en sväng till mickes jobb  så nu har ja gjort det med o ja mår bara sämre o sämre :( skit förkylning! skit allergi!

Hata!

vår igen

så min depression har försvunnit lika snabbt som den kom. För övrigt tänkte jag köra en stenhård vecka med träning o inget extra MEN  så smittar Cara mig med sin dunder förkylning så ja trodde att det var min sista natt i livet inatt.. men ja överlevde som ni märker : P Just nu går ja på Ipren, Nasoferm och sen ska ja in till stan för att införskaafa lite allergi tabletter o ögondroppar sen är ja fit for fight till våren.

Har på tal om annat inte shoppat en enda klädesplagg ännu, go malin, go malin! men ja ska ner till mickes jobb sen o kolla på cyklarna. Ja måste så ha en  nuuuuuu! vill börja cykla till jobbet igen.

hepp... ska ta o göra mig snygger o sen plocka ordning lite här hemma, äta brunch o sen till apoteket



image138

helgen

Det har nog varit den ABSOLUT tråkigaste helgen NÅGONSIN! Ja har nämligen jobbat, komprimerat! tio timmar lördag o tio timmar söndag.. inte natt utan dag så det gör det hela lite mer tungrott... så nu när ja gick av vid 18 så var ja heeeeet utpumpad. det är så mkt skönare att jobba sånna hästpass på natten för då är Brukarna inte så rörliga...
För övrigt så har ja NON Shopping månad. inte en enda krona ska spenderas men ja har gått in i en depression o suckar hela tiden så min kära arbetskamrater tyckte att ja skulle gå o shoppa så de slapp höra mig ; )

Emh.. intet ett nytt för övrigt. Längtar som en tok tills på fre då det är mys hos Alex pluttan. Ja ska värva Sofia så hon får koma hit o sätta dit min lös ögonfransar=)


Föresten så såg jag just söndags filmen på 5an, "Att göra en pudel" den va så söt... lite lik "Underbar och älskad av alla"



Hörs imorrn. 

/M