Nu är allt verkligt=)

Idag var ja o plutt ÄNTLIGEN o bokade våran kärleksresa till Gran Canaria=) Love! känns så underbart skönt... bara det att ja måste ta o gå till läkaren så ja får lite lugnande till flygresan ;) kommer ju begå självmord annars. För nu när ja tänkter efter så va ja såååååååååå JÄVLA rädd. Under mestadels av färden hem så guppade, svängde o krängde allt. ja trodde min sista tid va kommen. Det värsta av allt är att det pep konstant att vi skulle ta på oss bältena. usch mina nerver va förstörda när vi kom ner. Men den här gången ska vi sitta ännu längre på ett plan...  uuuuuuusch! va har ja gett mig in på? plus att vi ska åka med flygbolaget Spainair som tydligen störtar här o där hela tiden.
Tack för livet kära vänner... =)

näää tid för oro kommer.


Jobbat idag föresten. det gick bra. nu är ja väl så när som människa igen. bara hostan kvar... =))


Hej med er!


ingen större förändring

imorse trodde ja att ja va i himmlen. men sån tur hade ja inte=( det var bara att treva sig upp o ut till badrummet o rensa systemet på äckel... fy fan rent ut sagt!  ja verkligen avskyr när man måste hosta upp allt på morronen o jaaaa ja är äcklig men micke vill liksom inte lyssna när ja berättar så ja va tvungen att nämna det=)


igår så va vi verkligen tvugna att handla hem lite föda efterom ja har skjutit på det den senaste veckan. ja bad micke att vi INTE skulle storhandla o så vips står ja på maxi o micke säger "när vi ändå är här gumman kan vi lika gärna göra det"
skjut mig!!!
men en bra sak kom ur det hela o det va att dom hade billig fläskfile så ja köpte på mig 3 st


idag skulle ja göra sååååå mycket. men inget är gjort förutom att ja bättrar på min liggsår. Ja kan även berätta att ja är så fruktansvärt lat så att min mamma skulle skämms över mig. Förut skulle ja dricka lite saft i min ensamhet men ja va för lat för att sätta mig upp så saften kom överallt förutom i munnen.  Det är så man önskar att man fär en gångs skulle kunde ha lyssnat på va mamma sa när man va liten "sätt dig upp när du dricker så slipper vi olyckor"


jobbar 8-20 ilördag o söndag, jippi!



på bättringsvägen

ja trodde seriöst att inatt va min sista natt i livet! jobbade ju 7-13 o sen 21-07. Feber, snor o jobb går inte hand i hand.
Eftersom ja är ledig idag o imorrn så tänkte ja verkligen sova ut idag.  eller hur det gick bra. vaknade halv 12 som vanligt. men ja har legat i soffan o slappat resten av dagen.
Ja haar  lovat C att vi skulle ut o volta ikväll på stan men ja står mellan valet o kvalet till det. I ena stunden med lite ipren i kroppen mår ja som en nyponros sen efter ett par timmar så är ja mera död än levande.

hade egentligen tänkt gå till stan o kolla in utbudet av kläder eftersom ja är klädlös.


Ja orkar seriöst inte!!!!!!!!!!!


ja är världen äckligaste också. stinker urban o borde ta en dusch... Det värsta med detär att ja i snart 5 dagar har fått använda DubbelDusch för män som verkligen stinker. Det är mitt eget fel eftersom ja är så slö men iaf... Micke har börjat tro att han är tillsammans med en karl, härligt!



nä nu ska ja fortsätta med mitt värdelösa åstakommande i soffan.


hej

sliten o sjuk

Fy vale. när ja bodde hemma så va ja ALDRIG sjuk o då menar ja aldrig. Nu däremot så bara säckar ja ihop för minsta bacill! why me?
jaja i vilket fall som helst så sov ja dåligt inatt. somande halv 3 o va uppe halv 6 eftersom ja började 7. jippi! se i måndags kväll va ja snäll o åtog mig natten inatt. det är såååå lätt att lova o boka in sig men när det väl kommer o ja känner mig sliten så är ja först att vilja skjuta mig själv.....

hårda ord ja vet men ja ligger hemma nu för att ta igen mig ett par timmar tills micke kommer sen har vi nog lite o göra innanaja börjar.
tänkte ta med datorn till jobbet inatt... hoppas inte micke ballar ur allt för mycket. han gjorde nämligen det igår när ja nämnde det ; )

hepp.. två ipren, cola, choklad o en filt sen är ja klar!


puss

p.s blev lite små shopping idag inget av vikt men bra o ha... 

 

god förmiddag kära vänner

eftersom det blev ´lite sent inatt så tog ja mig friheten till litesovmorron så nu ligger ja i sängen med datorn i knät=)
när det mobila bredbandet funkar så är det ju susen!

Ja ska iväg o jobba om ett par timmar. usch ja vill bara vara hemma o mysa el ja inte som igår då ja fick liggsår efter att ha legat på en sida i en hel dag o glott på tv=)
Till råga på allt så är ja ENORMT shoppingsugen! tror ja ine har shoppat på 2 månader förutom till sofias bröllop då o det räknas inte. Fick en hygglig lön den här månaden men ja ska ju som sagt bjuda micke utomlands...


snorig o dan som ja är så ska ja ta mig i kragen o försöka åstakomma nått i detta hem innan ja far...



Puss


på order av Larven!!!

fick just en uppläxning av Laven (min kära vän i strid ) att om ja inte uppdaterar min blogg så kommer hon döda mig, typ... Så en offentlig ursäkt till henne: Laven min sötnöt det här är för dig=)


Sååå mitt liv! va händer? Just nu är det bara resor i skallen på mig. Ja o käraste har ju tänkt att åka iväg nu i november till varmare breddgrader så ja ska väl ta mig i kragen o boka nu i veckan. micke vill att vi väntar o tar en sista minuten men eftersom ja är kontrollen själv så vill ja veta var o när ja ska åka. Efterosm ja bestämmer i vårat förhållande så blir det som ja sagt=)
När ja ändå talar om resor så kan ja berätta att ja o Ceder har fått upp ögonen för Irland. Ni undrar varför o ja säger att vi såg på P.s I Love You igen o killarna är ju irländare så vi hoppas på att få se hetingar i kilt. såå jaa vi vill dit! Plus att vi såg mamma mia idag så vi vill till Rhodos igen o det är nuuuuu.
i vilket fall som helst så hade vi en OTROLIG konversation på vägen om irland givetvis

Ceder: -är inte Dublin huvudstad på Irland? eller i Tyskland?
Jag: -Är inte Munchen huvudstaden i Tyskland?

Ceder: -Hahahhahaa... nnääää Berlin...hahahaah!

Vilken låg nivå vi hade ikväll... Efter bion så stod vi utanför ticket o tittade på sistaminuten resor o ja skulle vara lite check o kasta om orden på länderna så ja sa "vi åker till Kong Hong" Jätteskratt sen följde en superlång tystnad o ja såg verkligne hur C tänkte... den kom hennes dra "Hang shai" kul C jätte kul!

över till annat efter det här
igår så gjorde micke o ja våra ansiktsmaste som vi börjat med. Till o med han! det ni... Har lite bildbevis. så grabbar va inte allt för hårda mot honom sen för det är ja som tvingar honom till det här... =)
Ont i ögonen ?

 
När ja skäller på micke:p


ja skulle inte ha vaknat idag

Det är verkligen inte min el mickes vecka känns det som. I den valiga turen så är det höst o då börjar all jäkla otur så jaa nu är vi igång igen som förra året. Lite komiskt är det för det händer alltid på höstkanten.

jaja nog om det. jobbade ett kort pass idag eftersom hantverkarna är här nu o sätter in en diskmaskin åt oss=) söt söt den är=)

Inget mer på min front för nu ska ja ut o störa hantverkarna med massa frågor ; )


hej

de få bilder ja fick

JAg tog inte så många bilder på paret Lindholms bröllop men det verkar som det inte gör något för aj kollade just på de få ja ahde lyckat tagit o ja är verkgen världens sämsta fotograf! katastrof! förutom några få bra som ja lyckades knipa på brudarna=)

för övrigt är tre av oss o steker i Grekland just. ja vill verkligen ja meeeeeeeed! skulle vara så gött o ta en tjejsemester.. bara brudar o gott vin=)

Förö vrigt har ja suttit o glott lite på resor till mig o älsk.. ja fattar inte riktigt va ja gör på nätete så det är väl lika bra att gå in o boka ist.. men va ja kunde utläsa är att det kan skilja mellan flera 1000 kr till samma ö beroende på vilekt bolag man väljer att resa med.  lite sjukt faktsit.


Är för övrigt ledig i ett par dagar nu eftersom ja har gått av sommarschemat så back to det vanliga timvikandet. känns sisåsdär men skönt med ett par dagars ledighet =)





jaha ja... om ja inte ska sitta här o slöa utan ta mig till soffan istället:P


Puss


Vackrast i världen

Såå nu har det älskade bröllopet varit o dom var så OTROLIGT vackra.. tror inte ett öga var torrt...
en helt fantastisk dag och ett jätte stort tack till er som tillät oss att ta del av eran dag tillsammans med er. Det betyder mycket!
Imorgon åker som på lovetripp till Barcelona. hoppas dom får ett par sköna dagar för det är som mer än värda.

lite bilder som ja har stulit ifrån laven eftersom ja glömde kameran i bilen (typiskt mig)

Herr och fru LindblomBedårande bukettBrudarna <3<3<3<3<3<3 ni betyder mestPåväg till festGirls utanför kyrkanBrudparet vid sina platserAnnemo o CederJag o lavenTinis o JensVackraste bruden i världenLAven poseBrudvalsenBrudparet i soffan för lite mys...När brudparet ska åka

tjo

Sitter o väntar på SEGborg!
detä r iofs inget ovanligt att hon är seg. men nuu börjar kl bli mkt. vi ska pröva uppsättning på henne tills imorrn o imorrn SMÄLLER det! sofia gifter sig ÄNTLIGEN. gud vad vi har längtat o ja känner mig lite nervös o stressad. typ som att det skulle vara ja som ska gifta mig=) i vilket fall som helst så pratade ja just med laven som för övrigt är kvar i Sthlm??!?!?!?! hon åker inte förrens tidigt imorrn... shit...



Allt annat är fixat o klart, typ....

blommor
lös ögonfransar
klänning
smycken
present
skor
väska
party feet
humöret?


shit ja hänger mig!


                                          
                                                                                    Den blivande bruden o jag

jätte sen

Usch igår var det en dag som ja skulle hinna mycket! men eftersom ja redan är sen med typ..ALLT så gav ja upp o va istället hunvakt åt värödens mest bådårande lilla voffsing. en liten palp som va såååå sjukt söööt!

Så vi 6 hugget gick vi in till stan o gjode inget! så ja gick hem igen.
Imorsre gick ja iaf upp tidigt för att åka o sola, sen till annemo för att glo på när hon gjorde sofia vacker om naglarna=)

OCH ETT JÄTTE TACK TILL SÖNÖTEN ANNEMO FÖR ATT JA FÅTT LÅNAT HENNES VÅGTÅNG!


 Anneno. hur söt är hon inte? hihi


Det värsta är at mitt hår såg jätteslitet ut när ja hade gjort en provning..hmm.
en inpackning kasnke?


Men tack iaf mitt hjärta! du är bäst!

EFTERLYSNING

Okej bröllopet är på lördag o ja ligger efter i mitt schema!!!!!!! i mitt schema skulle ja ha hunnit sola 2gg redan men
eftersom ja är världens mest slöaste person med världens sämsta diciplin har ja solat 0gg!!!!!!!!!!!
blek som ett as efterlyser ja också en typ locktång, liten eller en vågtång. inte våffel asså utan en sån som det blir fina vågor av....
shit ja är sämst på att ta tagi  saker nu för tiden.. vart har min förmåga att planera tagit vägen?. ja bara undrar..



Okej så om du äger en liten locktång, vågtång el ja nått som gör håret snyggt såååå tvingar ja er att låna ut den... o just det en sån där volymtång som man använder intill hårbotten är också välkommen!


hör av er!


Puss
malte

Har inga bildbevis!

Detn är det värska men ja skulle så gärna vilja ha det från gårdagen! Det var riiiiiktigt trevligt!
Jag var nämligen ute med ett par jobbisar. var rätt seg eftersom ja slutade kl 8 o kastade mkig hem o in i duschen o sen hem till Rebecka på Barnhemsgatan, svettigt!. i vilket fall som helst så satt vi där o myste till det lite. hon hade gjort sjukt goda drinkar på nån hallonsprit (?) ja brukar ju inte vanligtvis gilla smaksatt sprit men hallelulija vilken smak!

jaja i vilket fall som helst så kom R s granne in hon va skit söt o hur härlig som helst tills det spårade ut. Det gick liksom inte att få stopp på människans pratande! ja tror inte ens hon hann ta luft när hon behövde. Vi andra fick inte en syl i vädret kan ja lova. Men närmare 23 gic kvi igä till Blobbin (Robin) som bor runt kröken bara o där satt givetvis Henkiman, robin, danne o ljungberg (?) mycket trevligt. vi kom inte ut till ågatan förrens vid halv 2 så vi begav oss till platens ja va där i ca 45 min orkade verkligen inte mera o eftersom ja skulle jobba idag så kände ja att det va dags att gå hem så ja sa hej til brudarna o skulle bara vända mig om o säga svejs till henke o robin o upptäcker att dom liksom har hela armarna fulla av...tjejer... mm en not så ovanlig syn;) så ja va en gentlekvinna som inte ville störa så det fick bli ett svejs sms.
det var en trevlig o skön kväll =)



Men över till något annat. ja har ÄNTLIGEN fixat ledigt på söndagen efter sofias bröllop så nu blir det partaj heeeeeela natten lång=)

en veckans to do lista över saker ja MÅSTE göra till Bröllopet
-köpa en vacker sjal som ja kan ha över axlarna
-köpa ett par enkla örhängen o ett enkelt armband i silver
-rota fram min svarta kyvertväska
-sola sola sola
-tvinga ceder till Make Up Store för att hämta ut sina produkter
-Fixa en hemlis el två
-bolaget
-Komma ihåg allt!


all from me'
svejs

tjo

tänkte bara uppdatera en snabbis om gårdagen. =) gick ju ut o svängde de lurviga med jobbisar - sara,linda o rebecka.
givetvis sås va ja tviungen att träffa la boys=) tyvärr så ville inte G infinna sig så ja fick nöja mig med de andra. lite synd för man ville hej då=( han kommer få det toppen bra iaf.
i vilket fall som helst så va det en väldigt lugn kväll. ett par cider o ett par glas vin. Sen gick vi till platens o ja gick hem efter 30 min. rätt sliten o trött eftersom ja jobbade 8-20 igår.
Inga bilder blev tagna tack vare att ja hade glömt det där förbannade minneskortet (som vanligt)!
 


jaja.. har inte tid mer börjar nämligen jobba kl 13 så ja måste fixa frissen=)



malin

jag blev dumpad

Jepp inte av min Älskade Micke givetvis utan de RIKTIGA nötterna -host-henke-host-tolén-HOST!-ceder-HOSTHOSTHOST! Gör inget ja klarade mig med In her shoes utan svensk text. det ni!

Micke min kära är ute o tar ett par öl med sin far o bror. Lät väldigt mysigt faktist... =)

Satt och fjunade på en sak föresten när jag såg på filmen. När man gifter sig o man vill skriva egna löften måste dom innehålla nått speciellt FÖRUTOM kärleksförklaringen? för den "vanliga" är väl att man ska älska varann i nöd o lust tills döden skiljer oss åt? Egentligen är det inget fel med den men om ja skulle gifta mig så skulle ja vilja ha något eget o personligt...

Det kommer bli en vacker dag då den kommer men först är det Sofia o Christoffer=)


Lovely!



Bruden i sin bedårande skrud. Hoppas mannen i hennes liv blir nöjd med valet av färg

hittade lite bilder från skoltiden




Ett gott skratt förlänger livet kom ihåg det : )

work

work är ett så mkt finare ord än jobba tycker ja..


nåja ska fara dit nu iaf. till jobbet alltså. slutar kvart över 9.






puss
M

Torsdag

Det känns nästan som attj a är ledig idag men ja börjar inte förrens halv 4. En bebis tur kan man säga.

Igår kväll satt ja letade efter någon duktig människa som kan göra om min desigt på bloggen. hittade en jätte duktig tjej men det va en så lång kö o så vet ja inte ifall folk har börjat ta betalt för att fixa sidor, el? SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Laven min kära vän är du villig? ja vill ha en snygg o enkel sida... kan  ja locka med en fika. va sägs?;)
Jag har komit på att anledningen till att ja inte orkar blogg är för att ja inte gillar designen inte för att ja gillar den ja har nu heller men ja får leva med den tills det känns rätt..


Den 23e aug smäller det! ÄÄÄÄÄÄNTLIGEEEEEN har vi en återförening igen (jag o Lasse W) Min hemliga kärlek o mitt ljust i musiken! Så underbart det kommer att vara. har verkligen saknat den karln! Lasse o ja=)

på Lördag vill tjejerna på jobbet att vi ska dricka vin o gå ut. Är ja sugen? det är lite delat. Givetvis skulle det vara kul men ja vet inte fall ja orkar. Är verkligen ingen person som kan festa loss o sen gå till jobbet dagen efter även fast att ja kanske jobbar kväll... iaf så återstår det att se....


Lägger upp lite bilder lite senare i framtiden hinner inte nu.


xoxo
Malin 

här igen

Fick just lite skäll av min kära sambo som inte gillar att ja har tagit död på min blogg. Jepp ja vet att den har varit övergiven ett tag men ja har mina skäl. Ja jobbar o ja orkar inte spendera min tid vid datorn när ja väl är ledig.
Ska försöka bättra mig men kan inte lova några under.

Sååå... vad har hänt i mitt liv den senaste tiden...? vi har haft möhippa för våran underbara Sofia. den var urmysig med bubbelbad, skumpa o en urmysig middag på yoggi. Bröllopet är den 16:e aug så det är verkligen snart o ja har ÄNTLIGEN hittat min klänning. Efter 7st så känns den här verkligen rätt....! Ja ni läste rätt. Sju JÄVLA klänningar har det tagit mig för att hitta den. Har ja en skada? möjligen. Men i vilket fall så har ja klänningar upp till öronen nu. Kan något gå fel? Sminkningen är betald o ja har hämtat up produkter. Det fick bli en face mist o en lip plumper. Den första plumpern som dom hade var inte sådär jätte bra men den här! gud vilken skillnad, faktist! man verkligen känner hur läpparna svullnar=) o hur har ja klarat mig utan face mist förr? Ja känner redan att mitt ansikte tackar mig varje gång ja sprutar på lite. För er som inte vet så är face mist typ som en vitamin för huden. Jag som blir oerhört torr i ansiktet så ja kanppt kan le efter en dusch har tydligen brist på den här vitaminen och i stort sett så skulle ja kunna klara mig utan ansiktskrämen nu.
Sofia som hade sin provsminkning till bröllopet valde också mest skönhets gjejer ex en ansiktstvätt som ja blev sugen på. Som de flesta vet är ja ett jätte fan av make up store så ja har nästan alla skuggor, eyeliner, dipliner, gloss, badte m.m och jag har aldrig vait så nöjd som jag är med deras brudukter!  rekomenderar det varmt!

För övrigt så kan ja berätta att ja inte hinner bli lasad för en tjänst pga att ja va assistent i ett år. Känns lite som ja har blivit snuvad men det gör inget för tydligen så avskedar som alla som precis blir lasade eftersom att kommunen inte har arbeten till alla. Så varför Gud blev ja inte en smart människa som hade motivation o kunskap att läsa vidare???



Tyvärr kära vänner orkar ja inte skriva mera. Ögonen börjar klia o stocka så ja ger upp nu..

skriver igen snart..

xoxo
malin