håller med...

...föregående talare. Gå in o kolla på www.lavenm.blogg.se  där står de mesta detaljerna om midsommar i smögen.

ja orkar med det en annan dag. jobbet kallar!


hej

gubb fri!

Yeeees! Hehe näe det va lite väl elakt. Micke har nämligen åkt till Öland nu. Känns alltid lika tomt o vi ska inte tala om när man ska sova. Även fast ingen av oss är sånna där som ligger tätt intill varandra en hel natt så är det alltid skönt att vakna brevid någon (läs micke)=)

Tänkte gå hem till lilla moran o plastiga faran ett tag. Måste hem o packa sen för vi åker ju till smögen kl 7 imorrn. Jag känner mig en aningens virrig el något åt dt hållet..


mysterie

Dagens mysterie var super konstigt! ja stod o diska o när ja va klar upptäckte jag att ja bara hade diskat en massa skedar men inga knivar o gafflar! ja tittadei lådan, i diskstället men fattade inte vart mina bestick va! ringde till micke o fråga om han hade burit omkrign på dom. han tyckte givetvis att ja va konstigt o det är förstårligt för sånt ska man inte prata högt om för då får man på sig en "krama sig själv tröja"
men så när ja ringde till mamma för att berätta så kom ja på att min kusin tog ju studenten i fredags o då hade troligen dom lånat men glömt att lämna tillbaka... mamma hae nämligen min nyckel för ja skulle till jobbet.
 sååå AAAAAAHHHAAAA! gåtan är löst men ja har inte kunnat få tillbaka dom för moster jobbar o kussen är ute....


inte så kul läsning kanske men kul o va med om det. (som ni ser händer det inte mycket i mitt liv)

för er som vill veta

ja är lullig o sitter o gråter till sex and the city...

jag är en snäll människa!

Jepp.. ja släppte iväg mikael med sina vänner för att kolla på fotboll.  Det var egentligen meningen att ja skulle med men ja orkade verkligen inte!  ja må va tragisk men ja sitter hemma med en slurk vin som Laven lämna här sist o kex o ost. Vinet är något blåbärs vin o ja börjar faktsit känna mig en aningens dizzy i min ensamhet.
jakom fram till att ja ÄR tragisk!



hehe...
bildbevis


ja vill ååååååååka

igen.... ja fick fan mersmak o ja längtar verkligen tills ja o micke ska åka o ja hoppas verkigen att det blir så=))
ja har siktet inställt på Mallorca men vi får se... vi ska ha is i magen tyckte micke men inte jaa... ja vill ha bokat o klart nuuuuuuu! o så nästa år blir det Rhodos igen med kvinnan ;)

Mallorca.... ja vill nu

kära vänner

ja är verkligen usel på att uppdatera men det är så att LOOOOJS är hemma för att stanna..! så hela gårdagen va ja med henne o yste. Fan va ja har saknat den kvinnan i mitt liv!

Midsommar är för övrigt spikat! smögen såklart! låter väldigt lockande o det är komemr bli sjukt kul. Det är tänkt att j, Laven o Ceder ska åka men Ceder är en chicken så vi får se ifall det bara blir ja o Laren. Vi ska iaf åka i L nya vrålåk ; ) då pratar ja inte om hennes röda volvo uta en ny=)



vi pratar inte alls med varandra längre men ja kan åtminstonde klämma fram ett grattis till Wilma. Söt liten tjej! 


Näe nu är det dags att bege sig till arbetet... 

p.s för övrigt så har vi köpt ny bil. inget flådigt men den rullar iaf. 

hej 

dålig update

förlåt! har jobbat hela helgen. 
micke o ja hade även lite gräl i helgen som egentligen va missförstånd men allt är löst o stridyxan är begravd för längesen:)




ja o flickorna smider planer inför midsommar.

Imorrn ska ja träffa fisLollo



hej 

pinsamma jag!

Ibalnd blir ja så INNERLIGT trött på mig själv! ja lyckas alltid att skämma ut mig. Satt o skrev ett litet sms till Jörbo o fråga om fisskallen va i stan o puss på tånageln osv... jaaa o ja skicka iväg o GIVETVIS HAR JA TAGIT FEL NUMMER O SKIVIT TILL EN JOBBARKOMPIS! bra malin, bra! Som tur är så är den människan väldigt lättsam men det är just därför man INTE ska ha jobbbarkompisars mobnr inskrivna utan  på papper.....



hej

jisses

Hektisk dag idag. Gick upp relativt tidigt idag i jämförelse med de andra dagarna som ja varit ledig. Men idag va det ingen rast o ingen ro. Min älskade "lilla" kusin tog sin student idag. han var så fin o så otroligt gullig. Så det va kul att se honom springa ut o det är han faktsit värd! hade givetvis velat stanna o va med på fikat när han kom hem men ja var tvungen att rusa för ja skulle givetvis jobba idag. Otroligt skönt att få åka dit igen. Kändes som 100 år sen. Det har varit en lugn kväll så det va toppen.

Ska strax sussa för ja börjar tidigt imorrn så natti natti

här kommer bilder från tjejmyset hos mig


sandra laven sofia. så sommriga o vackara


sommartårta made by me=)


Oh that dear hollywood-smile!


OCH vi följde givetvis Sverige i deras seger


myspys


kort dag

Usch idag har ja verkligen sovit bort hela dagen. Jobbade ju natt igår o ja hann inte riktigt sova eftersom vi skulle på Kabbare, luncha, sen skulle ja hem o städa o på kvällen va det mys med flickorna så ja va sjukligt trött när alla hade gått. Jag kan erkänna att ja sov ut idag. Gick inte upp förrens vid halv två.. helt galet!  Men det va galet härligt med tjerna också.
Vi snackade en massa skit o Laven tog priset när hon berättade att hennes pappi kallas för kungen nere på Toyota :P han är så rolig!  Sen blev det ju snack om bröllopet GIVETVIS! me love.. Det blev även ändrade planer på grillningen hemma hos sandra j som skulle ha ägt rum nu i helgen men jag o vissa till jobbar så det va bäst att byta dag... =)
Sandra bjöd även med oss till smögen på midsommar. Jag belv sjukt sugen o hoppas verkligen på att LAven kan för det passar ispfall perfa! för då åker vi väl tidigt på midsommar morgon o så hem på lördagen. blir smidigast så faktist. Men det är inget planerat än men ja vill!


Dagens göromål är gjorde iaf.
Skolavslutning för små folket i familjen så nu har dom sommarlov. Sen hem o käka lite tårta för mammi fyllde 45 idag (grattis igen) sen hem till plutten som hade städat hela lägenheten för den såg verkligen ut som crap! men disken hade han så snällt lämnat åt mig. men va begär ja ? ;)

tänkte lägga in lite bilder men ja upptäckte attja sitter på mickes sida o det är ju ja som är adimi blabla på datorn så han kommer inte åt mina saker ;) lägger upp dom imorrn...



sov gott!

Hej sverige

Det blidde inget regn inatt men ja är glad för det=)
 
Idag strax så ska ja o Tinis gå på stan o mysa... hade egentligen planerat att ja skulle ta mig över till Tinnis för ett dopp o lite solning men ja orkade inte. stan lät mer lockande...
jobbar ju natt inatt o det känns sisådär men mat på bordet måste ja ju ha... =)

Igår så släppte ja en hemliga plan för micke. Kändes ökeen! Så här ligger det till. Fisolle fyller 25 i januari så ja ville överaska honom med en resa  men om ja ska kunna göra det så måste ju han ta semester i god tid o det innbar att ja va tvungen att avslöja mig själv... han belv glad iaf o det är ju alltid kul=) tänkte åka i november-december nångång... =)




hej på er

fattar noll

Det är ju inet så ovanligt men ja har iaf fattat att själva bloggen ska byta plattform. Det ja inte förstår är att ja måste gå in på publichme.se för att kunna logga in el?

jaja... nu verkar det funkar äntligen...

En OTROLIGT varm helg med massa jobb... Kändes rätt trist men det har hänt litep å jobbet. Bla så va vi på logdans i går i hettan, det va rätt kämpigt kan ja lova... idag har vi softat i skuggan på altanen=)


imorgon så måste ja sova läääääääänge =) ska nämligen jobba natt... det ni! har inte gjorts på länge kan ja lova. i vilket fall som helst så hoppas ja på att det inet är fullt så hett imorrn på dagen o om det nu ska regna o åska så ska det göra det inatt så ja slipper att jobbai  det;) är lite lite lite åskrädd...


igår så va vi ett gäng (mickes sida av vänner)  som satte oss på 55an för en öl-vin el cider. mysigt faktist med tanke på att dom har tagit över nationernas uteservering=) i vilket fall som helst så såg ja en människa. han åresenterar sig tydligen som Mr Ågatan.. öööh so what?! Mrs Gripgatan... vilket pucko 
Mickes kompis emil har tydligen varit på samma fest som honom en gång o då så stod han o peka på folk o sa "ågatan, inte ågatan, ågatan" osv det roliga är att våran bargata här i Lkpg är så liten o det är såååååå töntigt att man ens kallar sig för Mr Ågatan bara för att man håller sig framme när lokaltidningen 013 är ute o fotar vimmelbilder. Jisses ! det finns folk till allt..



Jaha nu har ja fått avreagera mig lite=)


dags att inta soffan

sms

Har fått ett tragist sms av min kära vän Larven. Hon tycker att ja är ALLT för dålig på att uppdatera i min blogg o ja vet! men som ja har nämt tidigare så går solen i första hand.

I vilket fall som helst så har det inte hänt sådär förfärligt mkt. i La Linkan. The wedding har vi inte prata om så mkt eftersom ja inte har träffat girlsen på väldigt länge=( har massa tid men ja har börjat tycka att det är rätt skönt att va för mig själv men ja m¨åste väl ta tag i det. vi har ju trots allt lite o snacka om.

tänkte lägga upp de senaste dagarnas outfitar o den som är med mjukiskläderä r faktsit från blodomloppet som ja förövrigt vann =) allså i ullstämma. el ja jag o anna hade en liten intern tävling men jävlar va det gick.




Just i skrivande stund hålelr vi på att sälja våran gröna pärla. Imorrn så ryker den nog. lite ledsamt men det va det här vi ville. 

image203



Hej
  

love

Ja vet ja suger på att lägga ut bilder men ja ska verkligen bättra mig=)

Ännu en ledig dag i mitt liv. Händer inte sådär jätte mkt men ja har iaf varit i city för att uträtta lite ärenden o sen hem till min plaja För att lapa sol=) känns rätt gött men ja är väldigt lat för ja ligger hellre där o svettas som en gris än att gå över till badet för en svalkande dopp... det är höjden av lathet.


ikväll ska vi ha ett tack- o- hej-då- plus-grattis-på-50års-dagen kalas på jobbet. Det är så att en Dam gå i pension o en fyller 50 o en slutar. så vi slog ihop allt. vi ska härja på Monkans lilla kollo uppe i valla. mysigt=)




hepp dags för en dusch o lite piffing.



puss

p.s bilder komemr sne

fy fan

Jag har just suttit o tittat när ja o micke kan åka iväg i sommar. Dröm o glöm malin. Mitt schema är bra men skit ifall ja vill åka iväg. samma sak i år igen alltså, ingen semester för min del. Det är vid sånna här tillfällen det verkligen suger! Micke är den som får lida. om det ändå bara va ja som märkte av det men så är det inte. Vågar inte ens berätta det för honom. Aja han lär nog läsa det här iaf.
Så grattis älskling du är ihop med en jubelidiot som är värdelös på att planera. Hoppas du får en bra sommar så ses vi sisådär i slutet på augusti.



Näe dags att sussa...

uah...

har varit dålig på att uppdatera i know men när solen skiner går den före.... =)

Helgen som har varit va väl relativt ok iaf. fredagen va det rix som vi missade så vi satte oss vid "hamnen" istället för att lyssna på musiken o ta en cider.
lördagen så jobbade ja 11-20. på dagenva på allsång i Edhaga. skit mysigt.. så vi hoppas på att det blir fler gånger.  Sen var det bara att fara hem för att börja piffa. Ottosson, ceder, robin, ljungberg o till sist G kom hit.

krogen kunde kvitta kändes det som men men,,,

söndagen hade ja tänkt att spendera i solen men ja var alldeles för seg o trött för att ens ta mig ut på altanen så det fick bli soffan för mig.

Idag har ja pressat o nu kl 6 ska ja på ett möte, yeah va kuuul! not.. vill hellre va hemma o lata mig

planerna för imorron ser ut som idag. föst lata med C i solen men sen så ska ja faktsit ta mig i kragen o gå på vattengympan. Måste i ärlioghetens namn säga att ja har varit jävligt lat sen ja kom hem;)




hepp... en dusch sen bege sig då...


hej!