fattar noll

Det är ju inet så ovanligt men ja har iaf fattat att själva bloggen ska byta plattform. Det ja inte förstår är att ja måste gå in på publichme.se för att kunna logga in el?

jaja... nu verkar det funkar äntligen...

En OTROLIGT varm helg med massa jobb... Kändes rätt trist men det har hänt litep å jobbet. Bla så va vi på logdans i går i hettan, det va rätt kämpigt kan ja lova... idag har vi softat i skuggan på altanen=)


imorgon så måste ja sova läääääääänge =) ska nämligen jobba natt... det ni! har inte gjorts på länge kan ja lova. i vilket fall som helst så hoppas ja på att det inet är fullt så hett imorrn på dagen o om det nu ska regna o åska så ska det göra det inatt så ja slipper att jobbai  det;) är lite lite lite åskrädd...


igår så va vi ett gäng (mickes sida av vänner)  som satte oss på 55an för en öl-vin el cider. mysigt faktist med tanke på att dom har tagit över nationernas uteservering=) i vilket fall som helst så såg ja en människa. han åresenterar sig tydligen som Mr Ågatan.. öööh so what?! Mrs Gripgatan... vilket pucko 
Mickes kompis emil har tydligen varit på samma fest som honom en gång o då så stod han o peka på folk o sa "ågatan, inte ågatan, ågatan" osv det roliga är att våran bargata här i Lkpg är så liten o det är såååååå töntigt att man ens kallar sig för Mr Ågatan bara för att man håller sig framme när lokaltidningen 013 är ute o fotar vimmelbilder. Jisses ! det finns folk till allt..



Jaha nu har ja fått avreagera mig lite=)


dags att inta soffan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback