mongo blogg

För en gångs skull så skrev jag ett låååångt och seriöst inlägg igår o så bara poff så gick det inte att lägga in.. fattar inte varför..

men iaf idag har ja polat med Rebecka och Cornelia hlela dagen. ja håller ju på och lär mig mitt nya jobb:P hehe rätt gött.. vi åkte till vidingsjö för att gå 5km, gick bra. Det va ett undetbart väder att gå i.. bara lite trött i armen efter lite slit o släp på madame som ja nu ska ta över när "tjockisarna" går hem ;) (dom är gravida bägge två m 2 v melanrum) hehe så sen ruuuular jaaaa=) 
imorrn blir det ett frisörbesök och en lunch ute på IKEA.. rätt gött faktist.. 

sen tänkte jag ta tag i det ädr med mobilerna imorrn meed. Avsluta abonnemangen för att skaffa nytt fast i butiken. Kräken stänger ju kl 15 så man hinner ju knappt hem innan det är försent för att ringa.. 


hepp om man ska ta sig en svänka på staden för att se ifall man kan införskaffa ett par braxes och sen bär det av ut till City Gross för månadshandling.. 
pusses and krames 

Lördagen

yeah.. upptäckte just att min KÄRA syster har krymt en sån där leggingsklänning som är PRECIS NNYYYYYYYYYY.. har haft den en gång! På bröllopet! usch...


fest ikväll men ja vet inte ifall jaär så jätte taggad, eller taggad alls:(  kanske blir bättre sen annars är det väl inte mer med det...När man söker stunders sorger glömma
är det skönt att vaken gå och drömma.
Glömma att lyckan flugit har sin
kos och att du ej fick min röda ros.

Ty just nu idag så köpte jag
en liten ros i en blomsteraffär.
En ros röd som blod så att du förstod
att det är dig som jag håller kär.


:)

Men en stormnatt...

kan du höra nån som ropar. Hej, hå!
i från havets djup det kommer och det låter såå. Hej, hå, hej, håå!

yeah.. det är rätt skönt att va på jobbet iband.. vi sjunger sånna låtar som man sjöng när man va liten.=)inget intro denna vecka heller.. eller ja nån timma här o där.. men vi satsar på nästa vecka för det är Cornelias sista innan hon går... hehe Både hon o Rebecka är som varsinn fotboll.. Känner mig rätt slimmad faktist;)

i helgen hoppas ja på en vindrickarhelg med C.. har tre lite rövin som måste bööört från mitt hus i ja sätter mig inte o slukar det själv .. uchan!jobba imorrn kväll då.. fattar inte hur ja kan byta till mig en FREDAGKVÄLL!!!

jaja.. så är det...


puss o kräääm..

kärlek eller inte

Det mesta denna dag har jävlats så åt helvete med dagen. Allt som jävlas kan ta sig i arslet o dra åt helvete...
Bröllopet va mer än vackert, dom va mer än vackra.

åsa och stefan

så fina...

"fixas"

Mmm.. känner mig faktist som en riktig fixar feasse=) hehe inte för att ja har fixat nått men ändå=)

på lördag äre bröllop för hgela slanten=) kommer bli skit kul OCH vackert! dom kommer nog va super fina bägge två<3

Men iaf nu ska ja börja bänka mig framför tvn eftersom det är säsongsavslutning på Greys:P Hett!


Kisses

hos pappi

Jepp här igen=) efter ett år o ett par månader. Vet inte riktigt varför det är så långt mellan gångerna men den ursäkten jag har är att ja oftast som jämt jobbar på helgerna o så kunde det va denna helg med. Maria från jobbet ringde nämligen i morse o sa att det va kris o då känns det ju sådär att inte kunna hjälpa fast man vill men samtidigt är det J*V*I*T skönt att va ledig. Imorrn far vi hemåt igen till Linköping, till lägenheten, till vårt hem.. .Känns bra att säga så. för annars har det alltid kännts så tomt att när man kommer hem så ska micke ham till m-slätt o ja til tannefors men no more! hehe.. Vi har nått som är vårt<3..
Synd är att vi inte fick träffa småfolket i helgen:( Det har varit lite upp o ner mellan pappa o hans ex så han hämtar dom inte förrens imorrn kväll då hans vecka börjar. Jollan fick man se en glimt av iaf=) hon blir bara äldre och kvinnligare.
När vi åkte upp igår så kom jag på att det va ca 10 år sen ja åkte bil upp till pappi. fatta 10 år! kändes sjukt att säga det.. mysko. kände mig så gammal....

Halv 2 o ja ser i kors men ja vill inte va otrevlig mot herrarna så ja fösöker hålla mig vaken genom att sitta här ist medans pappi o micke kollar på "signs"

"Borta bra men hemma bäst"

//Malin