det va värst

.....vad ja skriver idag
Har just gjort matlåda till Älsk. Inget avancerat eftersom klockan blev mkt. Han blev nöjd iaf. Innan matlagandet så har ja faktist resant min garderob (behövligt) o eftersom ja har en non shopping månad (tjatig) så rotade ja fram lite vårkläder från förra säsongen=) Så myyyys! Hitta en klänning som ja hade på mig när ja fyllde 20. Hade TOTALT glömt bort den. sååå söt! o sen hitta ja lite andra saker som prislapparna till o med var kvar på. Det va faktist som att shoppa i sin egen garderob =) Nu är alla JÄTTE klädhögar borta från sovrummet men vi får se hur långe det håller. Tippar tills på fredag ; ) Ooooh va ja längtar till fredag. Inte för klädhögarnas skull men vi ska ju ill Alex o mysa... Tyvärr så jobbar ja på lördagen, apa... Ute i Linghem. har inte vait där på hur länge? ett år?  ja har ju varit p-ass. Ska bli kul att träffa de boende igen men ja är lite nervös för ja komemr ju vara lite ringrostig=) jobbar med Anna.carin så ja kan nog pusta ut för hon är så snäll=)

kan ju meddela att ja har börjat läsa en blogg. Blondinbella kallar hon sig. Eller ja hitta den för ett bra tag sen men det är väl som först nu hon har blivit "kändis" Egentligen så tror ja inte att ja alls skulle tycka om henne i verkligenheten. Hon är en rikemansunge, men samtidgit tycker ja att hon är lite frän. Hon gör så mkt även fast att hon är så ung o ibland så har hon faktist bra åsikter om saker. så kolla in hennes sida ifall ni vill
www.blondinbella.se

nähä.. nu är ja trötter så det är dags att sussa. har glömt att fråga när ja börja imorrn. msåte nog ringa när ja vaknar ; )


Sov gott allesammans

/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback