kvällsprat

Herrn i huset är på hockey o det är rätt gött att bara få va själv. :P
Idag har ja ju haft en göra ingenting dag o det har varit suuuuupergött.. va o sola förut med mammi. vi var på det nya stället i tannefors o det är verkligen det senaste som står där. låg i ett solarie som sprutade vatten om man tyckte det blev för varmt o sen när man tyckte det skulle lukta lite gott så tröck man på knappen aroma o en doft av citron kom.. kändes rätt så lyxigt.
Sen gick ja hem o tog fram en låda med fryst köttfärssås. lätt o enkelt=))
Igår såg föresten ja o C den nya Saw V. den va rätt ok inte lika mkt blod o så som de andra. det va mer tänk i de andra o det va lite skönt att förstå det mesta eftersom ingen av oss va spec kvicka i skallarna.

Imorrn är det åter till jobbet. jobbar kväll o sen natt på ons. går av på tors morron sen jobbar ja fre lör o sön igen. Är rätt ok. för nästa fredag drar VVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIII såååå jävla sköööönt! MEN ja har inte börjat packa ännu o ja har inte ens skrivit en lista så det är hög tid för det =)) plus att ja måste tvätta alla sommarkläder så att de inte luktar garderob.


ikväll är det tv-tajm men givetvis är det inte ett skit på tv så det får bli en plocka bryn, lägga ansiktsmask  o dricka te kväll...
föresten så håller ja på o kollar va man kan styra med förutom att sola när vi är iväg.pussiluss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback